پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۹:۵۹

حاشیه‌نگاری خبرنگاراعزامی مهر/

شب باشکوه قطریها و نواختن ویلون چهار زن اروپایی/ مسابقاتی با "بز محلی"

شب باشکوه قطریها و نواختن ویلون چهار زن اروپایی/ مسابقاتی با "بز محلی"

مراسم قرعه‌کشی پانزدهمین دوره رقابت های جام ملت های آسیا جمعه شب در شرایطی برگزار شد که قطریها شب باشکوهی را رقم زدند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطر، این مراسم شب گذشته با حضور بن همام، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا و مسئولان این کنفدراسیون در سالن "اسپایر دام"دوحه برگزار شد. قطری ها ظرف چند سال گذشته میزبان تورنمنت های بزرگی از جمله بازی های آسیایی 2006 بوده اند که البته در این راه از کمک کشورهای خارجی بهره های فراوانی برده اند.

حاشیه نگاری خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطر از مراسم قرعه کشی پانزدهمین دوره رقابتهای جام ملتهای آسیا را در زیر می خوانید:

* قطری ها برنامه قرعه کشی دیشب را با موسیقی آغاز کردند. در این بخش از برنامه چهار ویولونیست زن اروپایی بر روی صحنه آمدند و به طور هماهنگ موسیقی کلاسیک جهان را  به اجرا درآوردند.

* قطری ها میزبانی جام جهانی 2022 را نشانه رفته اند. دمای این کشور در تابستان به 55 درجه با 100 درصد رطوبت می رسد اما مسئولان برای افزایش بخت خود برای کسب میزبانی، حتی عنوان کرده اند سیستم خنک کننده را در سطح شهر قرار خواهند داد.

* در قطر می توان به معنای واقعی به تضاد پی برد. از آنجا که درهای این کشور بر روی خارجی ها باز شده، صحنه های بسیاری را شاهد خواهید بود که زنی بی حجاب در حال گفتگو با زنی محجبه که پوشیه بر صورت دارد است.

* نماد برگزاری رقابت ها، سر یک بز بومی است که به "اوریکس" معروف است.

* بن همام برای خوشامدگویی به میهمانان حاضر در این مراسم، با لباس عربی بر روی صحنه رفت.

* سپ بلاتر، رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال، روز شنبه در دوحه حضور پیدا خواهد کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ خواهد داد.

کد خبر 1069442

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha