علی حاجی کاظم در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: آزمون فنی و حرفه ای با شرکت 120 نفر از مددجویان این زندان در رشته های رایانه، اتوکد، پرورش قارچ، اتومکانیک، برق خودرو، جوش آرگون، معرق ویژه مردان و گلیم بافی، رایانه کار درجه دو، خیاطی و نازک دوزی زنانه ویزه زنان برگزار شد.
وی با اشاره به اهداف برنامه های کاهش آسیب رفتارهای پرخطر زندان و نقش تربیتی اشتغال و حرفه آموزی در بازگشت سعادتمندانه آنان به جامعه و کسب روزی حلال گفت: خوشبختانه گسترش فعالیتهای فرهنگی، همکاری آموزش و پرورش، نهضت سوادآموزی، دانشگاه های جامع علمی کاربردی و پیام نور و نیز سازمانهای فنی و حرفه ای و صنایع دستی باعث تحولات مثبتی در اداره زندانها شده و مددجویان بدون توجه به نوع جرم، در طی مدت حبس می توانند ادامه تحصیل داده و یا حرفه ای بیاموزند و در هیچ کدام از مدارک رسمی که اعطا می شود، نامی از زندان برده نمی شود.
مسابقه کتابخوانی ویژه مددجویان در ندامتگاه قزلحصار
در آستانه فرا رسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم بیش از 500 جلد کتاب تحت عنوان فرهنگ مشورت، بین مددجویان اندرزگاههای ندامتگاه قزلحصار توزیع شد.
مسابقه کتابخوانی طرح سراسری گسترش فرهنگ مشورت با هماهنگی دفتر پژوهشهای اسلامی معاونت سلامت و اصلاح و تربیت سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره معلم شهید مرتضی مطهری با توزیع کتب در اندرزگاه های این مرکز برنامه ریزی شد.
مدیر ندامتگاه قزلحصار پیرامون روز معلم و بزرگداشت یاد وخاطره استاد شهید مطهری گفت: تعلیم وتعلم از موهبت الهی است که خداوند تبارک وتعالی آن را به پیامبران و اولیا پاک خویش ارزانی نموده تا به عنوان الگو مسیر صحیح و درست را به بشر بیاموزند.
سید علی حسینی ادامه داد: انسانهایی که به کسوت معلمی نایل می شوند با پذیرش این مسئولیت نام خود را در قالب واژه معلم ثبت کرده تا سیاهی جهل از دلها زدوده و زلالی و دانایی را بر روان انسانها جاری کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: شهید مطهری از اسوه های مقدس سنگر تعلیم و تعلم بوده که با دستیابی به قله های رفیع معرفت ارزش و مقام معلم را به دیگران شناساند.
مدیر ندامتگاه قزلحصار در خصوص اهمیت کتابخوانی در سطح زندانها نیز یادآور شد: کتابخانه های ما به عنوان متولیان فرهنگی عامل مهمی در ایجاد انگیزه و جذب دانش آموختگان و ره پویان علم به مطالعه کتاب و کتابخوانی است و مسئولین اداره فرهنگی این مسئله را باید به عنوان یک ضرورت در اوقات فراغت مددجویان برنامه ریزی کنند تا مددجویان با لذت بهره گیری از مطالعه کتاب آشنا شوند.
وی اعلام کرد: مسابقه کتابخوانی ویژه مددجویان در 12 اردیبهشت ماه بصورت طرح سراسری در سطح زندانها با اهدا جوایز نفیس برگزار می شود.
دوره فرآیندهای تخصصی زندانبانی در زندان رجایی شهر برگزار شد
اولین دوره یک روزه فرایندهای تخصصی زندانبانی و نظام پیشنهادات در زندان رجایی شهر برگزار شد
دوره یک روزه فرایندهای تخصصی زندانبانی و نظام پیشنهادات با حضور بیش از200 نفر پرسنل بخشهای مختلف در این زندان برگزار شد.
در این دوره یک روزه آموزشی که فرآیندهای تخصصی زندانبانی و راه های ارائه پیشنهادات و روند بررسی و ارائه امتیاز و پاداش به پیشنهادات برتر تدریس شد، بیش از 200 نفر از پرسنل واحدهای مختلف شرکت کردند.
نظر شما