۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۵:۲۱

طه محمدی:

بانک ملی آستان شاهزاده حسین(ع) همدان را به زور غصب کرده است

بانک ملی آستان شاهزاده حسین(ع) همدان را به زور غصب کرده است

همدان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان گفت: بانک ملی میدان مرکزی شهر همدان از 70 سال قبل تا کنون آستان مقدس شاهزاده حسین(ع) همدان را به تصرف خود در آورده است.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، آیت الله غیاث الدین طه محمدی ظهر جمعه در آیین سیاسی عبادی نماز جمعه این شهر با بیان اینکه مسئولان این بانک قادر به پاسخگویی در محضر خدا نخواهند بود، گفت: دنیا پرستان دور تا دور این امامزاده را محصور کرده اند و امامزاده را مهجور کرده اند.

آیت الله محمدی ادامه داد: بانک ملی با پیله بستن به دور این آستان مقدس، ماهانه 50 میلیون خسارت به این مکان مقدس به وارد می کند.

محمدی با تاکید بر اجرای حکم تخلیه این بانک، گفت: در صورتی که بانک تخلیه نشود باید ماهی 50 میلیون تومان از سوی بانک ملی به آستان مقدس شاهزاده حسین(ع) پرداخت شود.

وی با اشاره به اینکه نیاز جامعه به مسئله قضاوت قبل از آنکه قانون شرع باشد، قانون عقل است، گفت: عدالت جوهر الهی در تکوین و تشریع است.

نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه شهر همدان ادامه داد: دنیا بر پایه قانون عدل استوار است و اگر انسان ها قانون قضا را به درستی پیاده کنند ذره ای ظلم در دنیا وجود نخواهد داشت.

آیت الله غیاث الدین طه محمدی گفت: ثواب قضاوت عادلانه در بررسی یک پرونده، بالاتر از ثواب 70 سال عبادت است.

محمدی به قانون آزاد بودن سقط جنین در کشورهای غربی اشاره کرد و گفت: این قانون فاجعه بار و ظالمانه است و نسل کشی را به همراه دارد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان یادآور شد: در دین مقدس اسلام احترام به حقوق همسایه مهم و لازم است به طوری که هر کس باید در چهار سوی منزلش آسایش 40همسایه را در نظر بگیرد.

کد خبر 1078297

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha