به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، سعید رفیعی ظهر دوشنبه با بیان اینکه در بازدید وزیر مسکن و شهرسازی از بافت فرسوده شهرستان خدابنده اعتبارات مورد نیاز برای احیای بافت فرسوده این شهرستان اختصاص یافته است افزود: 9 هکتار آن در محدوده بافت قیدار نبی واقع شده است و در این ارتباط شرکت عمران مسکنسازان نسبت به تملک و احداث مجتمع اقامتی و تفریحی موظف شده است.
وی با بیان اینکه این مقدار بافت در محدوده بقعه قیدار نبی به معابر و منازل مسکونی اختصاص دارد ادامه داد: این محدوده وضعیت نامناسبی دارد که باید ساماندهی شود.
رفیعی با اشاره به اینکه اعتبارات مورد نیاز این طرح مرحله به مرحله تخصیص مییابد، افزود: مرحله نخست اعتبارات با اقدامات شهرداری و شرکت مسکنسازان به این طرح اختصاص مییابد.
معاون عمرانی استاندار زنجان با اشاره به اینکه بیشتر زمینهای موجود در این شهر به اداره اوقاف و امور خیریه تعلق دارد افزود: در این زمینه شهرداری باید نسبت به تملک زمینهای واقع شده در این طرح اقدام کند.
رفیعی افزود: طی یک ماه آینده باید نسبت به تملک این محدوده اقدام شود که در صورت عدم تحقق این موضوع اعتبارات ابلاغی جابهجا میشود.
نظر شما