پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۰۳

ندیمی خبر داد:

طرح صیانت از تولید برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی

طرح صیانت از تولید برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی

معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت صنایع از ارائه طرحی توسط این وزارتخانه در راستای صیانت از تولید برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای مشکل دار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج ندیمی گفت: به زودی وزارت صنایع ومعادن با ارائه طرح صیانت از بخش تولید و صنعت، اجازه نخواهد داد واحدهای صنعتی که به هر نحوی دچار مشکل شده اند، تعطیل شوند.

معاون حقوقی، امورمجلس و استانهای وزارت صنایع و معادن در همایش ملی راهکارهای موانع تولید، اظهار داشت: وزارت صنایع ومعادن با ارائه این طرح به مجلس شورای اسلامی، گامی جدی در حمایت از تولید و صنعت بر می دارد.

وی افزود: اگر واحدی دچار مشکل شد باید به دنبال رفع مشکلات آن بود و از تعطیلی آن جلوگیری کرد.

ندیمی با تاکید بر اینکه همه نگاهها در کشور به تولید و صنعت باید استراتژیک باشد نه تاکتیک، خاطرنشان کرد: باید حمایت از تولید و تولید کننده به یک فرهنگ عمومی در کشور تبدیل شود و همه دستگاهها مروج فرهنگ حمایت همه جانبه از صنعت وتولید باشند.

معاون وزیر صنایع، قانون هدفمندکردن یارانه ها و اصل 44 را فرصت جدی برای بخش خصوصی دانست و افزود: طرح تحول اقتصادی به هیچ وجه برای بخش خصوصی تهدید نیست و البته دولت تمهیدات ویژه ای را در این زمینه اتخاذ خواهد کرد.

وی ادامه داد: تشکلهای صنعتی و سازمانهای صنایع و معادن استانها باید با همدلی و هماهنگی و اتحاد در فکر رفع موانع تولید باشند و با تقویت یکدیگر در مسیر توسعه صنعتی کشور قرار گیرند.
 

کد خبر 1098444

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha