۲۵ خرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۵۱

آبرسانی به 15 روستا در نیشابور بوسیله تانکر انجام می شود

آبرسانی به 15 روستا در نیشابور بوسیله تانکر انجام می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: نماینده مردم نیشابور و شهر فیروزه در مجلس گفت: آبرسانی به 15 روستا در نیشابور بوسیله تانکر انجام می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام علی حسینی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: خوشبختانه مشکلات آبرسانی روستایی تا حدود زیادی در نیشابور حل شده و تنها در تابستان تعداد کمی از روستاها مشکل آب دارند که از طریق تانکر مشکل آنها نیز رفع می شود.

نماینده نیشابور در مجلس با اشاره به افتتاح یا در حال آماده شدن مجتمع های آبی در این شهرستان افزود: در حال حاضر روستاهایی که در نیشابور مشکل آب رسانی دارند جمعیتی بین 20 تا 50 خانوار بیشتر ساکن ندارند به همین خاطر باید با برنامه ریزی مشخص و با تجمیع روستاها این مشکل را برطرف نمود.
      
وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه مشکل آب در روستاهای نیشابور چندان جدی نیست و برنامه های اداره کل آب و فاضلاب در این شهرستان در حال اجرا و تکمیل است.
کد خبر 1101099

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha