به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر بابک ساعدی به مناسبت برپایی چهارمین سمپوزیوم تازه های رینوپلاستی که 23 تا 25 تیرماه در تهران برپا می شود، افزود: نتایج یک پژوهش نشان می دهد شخصیتهای کمالگرا بیشترین متقاضیان اعمال جراحی زیبایی بینی را تشکیل می دهند که بخش عمده ای از نارضایتی پس از عمل جراحی نیز مربوط به این افراد است.
وی گفت: از نظر روان شناسی، تیپ کمال گرا مربوط به افرادی است که تمایل دارند امور به طور کامل و به بهترین وجه انجام شود.
ساعدی ادامه داد: این خصیصه در مواردی در افراد بسیار تشدید شده و به شکل بیمار گونه به وسواس فکری تبدیل می شود. در این حالت تصویری که فرد از خود دارد نامطلوب تر از تصویر واقعی خود است.
دبیر اجرایی چهارمین سمپوزیوم تازه های رینوپلاستی با اشاره اینکه افراد مضطرب، افسرده و گروه هایی که از اختلالات مزمن رنج می برند، کاندیداهای مناسبی برای اعمال جراحی زیبایی بینی به شمار نمی روند گفت: در صورتی که پزشک جراح بدون توجه به وضعیت روانی بیمار نسبت به عمل جراحی رینوپلاستی مبادرت کند به دلیل شرایط ویژه روانی بیمار با نارضایتی وی روبرو خواهد شد.
وی، افسردگی و یاس پس از عمل جراحی زیبایی بینی را از پیامدهای روانی پس از عمل رینوپلاستی در افراد دچار وسواس فکری برشمرد و گفت: به عقیده پزشکان، عمل جراحی پلاستیک بینی به هیچ عنوان یک عمل جراحی اورژانسی به حساب نمی آید بلکه این جراحی باید زمانی انجام شود که فرد غیر از آمادگی جسمی از آمادگی روانی نیز برخوردار باشد.
ساعدی افزود: در حالی که آمار اعمال جراحی بینی در دنیا رو به کاهش و سایر جراحیهای زیبایی صورت به ویژه جراحی برای جوان سازی صورت رو به افزایش است، در ایران همچنان شاهد آمار بالای متقاضیان اعمال جراحی زیبایی بینی هستیم که این موضوع به مسائل فرهنگی جامعه ما معطوف است.
ساعدی گفت: در این سمپوزیوم مراقبتهای حین و بعد از عمل جراحی زنده و بیهوشی در رینوپلاستی ارائه می شود.
نظر شما