۱۲ تیر ۱۳۸۹، ۱۰:۰۲

اقبال محمدی به عنوان رئیس مجمع نمایندگان کردستان انتخاب شد

اقبال محمدی به عنوان رئیس مجمع نمایندگان کردستان انتخاب شد

سنندج - خبرگزاری مهر: اقبال محمدی نماینده مردم شهرستانهای مریوان و سروآباد برای مدت یکسال به عنوان رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، اقبال محمدی نماینده مردم شهرستان های مریوان و سروآباد با رای نمایندگان استان و برای مدت یکسال به عنوان رئیس مجمع نمایندگان مردم استان کردستان در مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

رئیس جدید مجمع نمایندگان استان کردستان در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: یکی از برنامه های اصلی مجمع نمایندگان استان افزایش ارتباط با مدیران و همچنین تلاش برای پیگیری مسائل و مشکلات استان کردستان خواهد بود.

اقبال محمدی تعامل و همکاری نمایندگان مجلس و مدیران ادارات و سازمان های دولتی استان را در راستای رفع مشکلات و نارسایی ها بسیار موثر دانست و گفت: در سال جاری تلاش می شود که این تعامل با هدف رفع کاستیهای استان بیش از گذشته باشد.

وی یکی از مهمترین مشکلات استان کردستان را سهم کم این استان از اعتبارات ملی برای پروژه ها و طرحهای عمرانی اعلام کرد و افزود: یکی از برنامه های نمایندگان استان پیگیری افزایش سهم این استان از اعتبارات عمرانی ملی است و در این راستا تلاش می شود که جلسات مختلف کارشناسی با حضور نمایندگان و مدیران ادارات برگزار شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان همچنین تلاش براس تسریع در اجرا و بهره برداری از پروژه های حوزه راه ترابری را از دیگر نیازمندیهای استان ذکر کرد و افزود: به دلیل شرایط جغرافیایی و همچنین کمبود اعتبار روند اجرای پروژه های حوزه راه و ترابری بسیار کند است و باید با اعتبارات جهشی این کمبودها را جبران کرد.

محمدی اظهار امیدواری کرد که با همت نمایندگان استان و همچنین پیگیری و تلاش کلیه مدیران ادارات و سازمانهای دولتی روند توسعه و پیشرفت استان کردستان در حوزه های مختلف تسریع یابد.

کد خبر 1110751

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha