بهروز اسفندیاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به دنبال گرم شدن هوا و آغاز تعطیلات تابستانی، شاهد افزایش تعداد بسیاری از مسافران در شهرهای شمالی کشور هستیم که این موضوع موجب نگرانی مسئولان در مورد روند رو به افزایش تعداد غرق شدگان در سواحل دریای خزر شده است.
معاون وزیر کشور امروز شنبه از غرق شدن 19 نفر در روز گذشته (جمعه) در سواحل دریای خزر در استان مازندران خبر داده است. این در حالی است که جانشین رئیس ستاد تسهیلات سفر مازندران با تصحیح سخنان معاون وزیر کشور تعداد کشته شدگان دریا در روز گذشته را 10 نفر اعلام کرد.
آمار و اطلاعات منتشر شده از پزشکی قانونی استان مازندران نشان میدهد بیشتر از 70 درصد از غرق شدگان در سواحل خزر غیربومی بوده و بیشترین ساعات ناشی از مرگ و میر بر اثر غرق شدگی 14 تا 17 عصر و در روزهای تعطیل بوده است.
اسفندیاری یادآور شد: از ابتدای شروع طرح دریا (اول تیرماه ) تا کنون حدود صد نفر از دریا نجات یافته اند.
وی با بیان اینکه حجم مسافران تابستانی در سواحل خزر افزایش یافته است گفت: به دستور استاندر مازندران قرار است در جلسه ای اضطراری که صبح فردا یکشنبه در استانداری برگزار می شود به بررسی راهکارهای افزایش تعداد ناجیان غریق به منظور جلوگیری از افزایش تعداد غرق شدگان بپردازیم.
نایب رئیس فدراسیون غریق و نجات کشور در ادامه به وجود 420 نقطه مورد اقبال مردم برای شنا در سواحل مازندران اشاره کرد و افزود: در این نقاط به 840 ناجی غریق در دو نوبت نیاز داریم.
وی همچنین از وجود 120 طرح سالم سازی دریا در سواحل مازندران خبر داد و گفت: در این نقاط 480 غریق نجات در دو نوبت مشغول امداد رسانی به شناگران هستند.
اسفندیاری با بیان اینکه 200 نقطه مورد اقبال مردم برای شنا در سواحل گیلان وجود دارد که نیازمند 400 غریق نجات در دو نوبت هستیم، اظهار داشت: در استان گلستان نیز 20 نقطه مورد اقبال مردم برای شنا کردن وجود دارد که می بایست 40 ناجی غریق در دو نوبت صبح و عصر در این نقاط حاضر باشند.
وی تاکید کرد: در مجموع بیش از دوهزار و 176 ناجی غریق در سواحل سه استان شمالی کشور نیاز است.
نظر شما