پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ تیر ۱۳۸۹، ۹:۰۵

فدراسیون فوتبال آرژانتین قرارداد مارادونا را تمدید می‌کند

فدراسیون فوتبال آرژانتین قرارداد مارادونا را تمدید می‌کند

فدراسیون فوتبال آرژانتین در نظر دارد قرارداد دیه گو مارادونا را برای چهار سال دیگر تمدید کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، تیم فوتبال آرژانتین در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های جام جهانی 2010 با شکست 4 بر صفر مقابل آلمان از دور رقابت ها کنار رفت با این حال فدراسیون فوتبال این کشور در نظر دارد قرارداد مربی این تیم، مارادونا، را تا جام جهانی 2014 برزیل تمدید کند.

برپایه این گزارش، زمانی که مارادونا در پاییز 2008 به سمت سرمربیگری آرژانتین منصوب شد به دلیل نداشتن تجربه مربیگری، همگان را شگفت زده کرد. آرژانتین با حضور این مربی در رقابت های مقدماتی جام جهانی با مشکل مواجه شد و بیش از 100 بازیکن در این مدت برای انجام تست در اردوی این تیم حضور یافتند.

با این اوصاف سخنگوی فدراسیون فوتبال آرژانتین اعلام کرده مارادونا در سمت خود باقی خواهد ماند. رسانه های آرژانتینی گزارش داده اند خولیو گروندونا، رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین، هفته آینده با مارادونا ملاقات خواهد کرد تا در خصوص ادامه همکاری با این مربی به گفتگو بپردازد.

کد خبر 1117716

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha