۱۵ مرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۳۳

"آموزش عالی؟ چگونه دانشگاهها پول ما را حرام می‏کنند" منتشر شد

"آموزش عالی؟ چگونه دانشگاهها پول ما را حرام می‏کنند" منتشر شد

کتاب "آموزش عالی؟ چگونه دانشگاهها پول ما را حرام می‏کنند و بچه‏های ما را سرخورده می‏کنند، و ما در قبال آنها چه می‏توانیم کرد؟" نوشته اندرو هکر و کودیا دریفوس از سوی انتشارات کتابهای تایمز منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هزینه‎‏های آموزش عالی همواره این پرسش را به ذهن متبادر می‏کند که چرا این هزینه‏ها صرف می‏شوند و آیا چنین هزینه کردنهایی به صرفه است؟ اندرو هکر جامعه‏شناس و کلودیا دریفوس، نویسنده نیویورک تایمز، در کتاب "آموزش عالی؟"، کوشیده‏اند این موضوع را بررسی کنند.

آنها در این کتاب از صنعت 420 بیلیون دلاری آموزش عالی در آمریکا سخن گفته‏اند که هم‏اکنون بینش گذشته خود را نسبت به آموزش جوانان از دست داده است.

این دو در کتاب خود، استدلالهایی همراه با اطلاعات و شواهد بسیار ارائه و ادعانامه‏ای جسورانه علیه سیستم آموزش عالی در آمریکا طرح کرده‏اند. هکر و دریفوس در واقع بخشی مهم از جامعه یعنی دانشگاهها را مورد پرسش قرار داده‏اند که در چارچوب سیستم آموزشی عالی با هزینه‏هایی ناعادلانه و امیدی اندک به آینده‏ای مطمئن برای کسانی که آموزش می‏بینند، سبب سرخوردگی جوانان می‏شوند.

این دو نشان می‏دهند که دانشگاههای آمریکایی چگونه و کجا اصول و اهداف اصلی خود را که همانا آماده کردن جوانان برای ورود به بازار کار و پذیرفتن مسئولیتهای اجتماعی و سیاسی بوده است از دست داده‏اند.

اندرو هکر، نویسنده کتاب پر فروش "دو ملت: سیاه و سفید، جدایی، دشمنی، نابرابری"، نویسنده نقد کتاب در نیویورک تایمز و استاد کالج کوئینز است. کلودیا دریفوس نیز نویسنده بخش ساینس تایمز در نیویورک تایمز و معلم مدرسه روابط عمومی دانشگاه کلمبیاست.

چاپ اول کتاب "آموزش عالی؟" با عنوان فرعی "چگونه دانشگاهها پول ما را حرام می‏کنند و بچه‏های ما را سرخورده می‏کنند، و ما در قبال آنها چه می‏توانیم کرد؟" نوشته اندرو هکر و کودیا دریفوس از سوی انتشارات کتابهای تایمز در 288 صفحه، به زبان انگلیسی منتشر شده است.

کد خبر 1128233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha