خسرو صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر 276 هزار و 513 نفر بیمه شده اصلی و 66 هزار و 751 نفر مستمری بگیر تأمین اجتماعی این استان هستند که با احتساب افراد تبعی آنان بیش از یک میلیون و 100 هزار نفر از جمعیت استان گیلان از خدمات تأمین اجتماعی بهره مند هستند.
وی همچنین از افتتاح نهمین شعبه اقماری تامین اجتماعی استان در بخش لیساراز توابع شهرستان تالش خبر داد و اظهارداشت: این شعبه درحالی تحقق یافت که گیلان افتخار پایه گذاری اولین شعبه اقماری درسطح کشور را در شهر ماسال را داشته و با این اقدام دسترسی خدمات به بیش از یک هزار و 950 بیمه شده و600 مستمری بگیر وکارفرمایان افزون بر 670 کارگاه منطقه فراهم شده است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان ضمن اشاره به تنوع تعهدات تامین اجتماعی و دامنه مخاطبان، مسئولیت تلاشگران این عرصه را به لحاظ گستردگی کار وانتظارات بسیار سنگین قلمداد کرده و با بیان اینکه اصل 29 قانون اساسی بعنوان یکی از مترقی ترین اصول قانونی تکلیف رامشخص وتامین اجتماعی راحقی همگانی و دولت را مکلف به گسترش آن خواند و هدف اصلی در اجرای این طرح را حرکت درمسیر تعمیم پوشش بیمه ای ودردسترس قرارگرفتن آن برای آحاد شهروندان برشمرد.
صادقی یاد آورشد: بخش قابل توجهی از مخاطبان تامین اجتماعی از دهکهای پائین درجامعه بوده و هدف این سازمان استقرار عدالت اجتماعی و کمک به توسعه، اشتغال وتولید است.
نظر شما