به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، حبیب حاجی زاده عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این عملیات شامل سه بلوک بخار به ظرفیت تولید 475 مگاوات برق است.
وی در ادامه از بهره برداری واحد ششم نیروگاه گازی ارومیه خبر داد و بیان داشت: این واحد در حال حاضر بیش از 90 درصد پیشرفت دارد و اوایل شهریور ماه با تولید 162 مگاوات برق وارد مدار مصرف خواهد شد.
حاجی زاده خاطرنشان کرد: با بهره برداری از این واحد میزان تولید برق در نیروگاه گازی ارومیه از 792 مگاوات فعلی به 954 مگاوات خواهد رسید.
وی با بیان اینکه تاکنون در این زمینه چهار هزار و600 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است، خاطرنشان کرد: فناوری نیروگاه گازی ارومیه کاملا بومی است و تمامی مراحل طراحی، نصب و راه اندازی آن به دست متخصصان توانمند کشورمان صورت گرفته است.
مدیر طرح نیروگاه گازی ارومیه به برنامه های توسعه این نیروگاه نیز اشاره کرد و گفت: بزودی عملیات اجرایی مرحله سوم نیروگاه گازی ارومیه شامل آغاز خواهد شد.
نظر شما