پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ شهریور ۱۳۸۹، ۱۰:۵۳

سالن آمفی تئاتر صداو سیمای خلیج فارس بهره برداری می شود

سالن آمفی تئاتر صداو سیمای خلیج فارس بهره برداری می شود

بندرعباس - خبرگزاری مهر: استاندار هرمزگان گفت: با تخصیص اعتبارات مورد نیاز سالن آمفی تئاتر صدا و سیمای مرکز خلیج فارس سال 90 به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، استاندار هرمزگان صبح پنجشنبه در بازدید از پروژه های عمرانی صدا و سیمای مرکز خلیج فارس افزود: رسانه تصویری و شنیداری می تواند در راهبردهای نظام و فرهنگ سازی جامعه نقش مهم اساسی را ایفا کند.

وی بیان کرد: انعکاس خدمات دولت به مردم و انعکاس مشکلات آنها به مسئولان می تواند در توسعه و پیشرفت جامعه و حل مشکلات مردم راهگشا باشد و مردم می توانند با خدمات دولت آشنا و خواسته های خود را با توانایی دولتها بیان کنند.

استاندارهرمزگان نیز اظهار امیدواری کرد که با اختصاص بودجه مناسب زمینه اتمام و بهره برداری سالن آمفی تئاتر صدا و سیمای مرکز خلیج فارس در سال 1390فراهم شود.

وحیدکمالی مدیر کل مرکز خلیج فارس با اشاره به موقعیت خاص این پروژه و مجاورت آن با مرکز و قابلیت دسترسی به امکانات ضبط و پخش به صورت زنده برای اجرا و برگزاری مراسم ویژه در سطح استانی و ملی گفت: در صورت اتمام این پروژه یکی از نیازهای ضروری استان هرمزگان رفع خواهد شد.

کمالی اظهار کرد: سالن آمفی تئاتر و اجتماعات مرکز خلیج فارس در مساحت 1950مترمربع و ظرفیت 450 نفر در دو طبقه پیش بینی شده است وهزینه برآوردی آن سی میلیارد ریال است که از محل اعتبارات استانی تامین می شود.

کد خبر 1140708

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha