به گزارش خبرنگار مهر در ساری، زهرا شرف الدین بعد از ظهر یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، از راهاندازی خانه فرهنگ بانوان روستایی در استان خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح گسترش فعالیت های فرهنگی در همه ی روستاهای استان و همچنین تشکیل سازمان های مردم نهاد از بانوان فعال روستاهاست.
مدیرکل امور بانوان و امور خانواده استانداری مازندران اجرای این طرح را از محل اعتبارات بخش فرهنگی دهیاری ها عنوان و بیان کرد: اکنون این طرح به صورت پایلوت در 20 روستای شهرستان ساری در ماه مبارک رمضان آغاز شده است.
شرف الدین با اشاره به راه اندازی طرح رحمت بیان داشت: حدود دوهزار کلاس آموزشی برای فراگیری مهارتهای زندگی با رویکرد دینی طی سه سال اخیر در استان برگزار شده است.
وی از شرکت حدود 63 هزار زن خانهدار در این دوره های آموزشی خبر داد و ادامه داد: در این طرح مباحث قابل طرح از سوی مربیان به بانوان آموزش داده شد.
شرفالدین تشکیل کانون رحمت، ایجاد پارک بانوان، ساماندهی مربیان و مبلغان دینی از جمله فعالیت های اداره کل بانوان و امور خانواده استان اعلام کرد و ادامه داد: این اقدامات در راستای حضور با نشاط زنان در جامعه و نیز گسترش و ترویج معارف دینی صورت گرفته است.


نظر شما