محسن منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر در ورامین افزود: شهرستان ورامین از نظر تخصیص اعتبار در بین شهرستانهای استان تهران نیز در حال حاضر با 7.95 درصد، رتبه سوم را در اختیار دارد.
وی تأکید کرد: از 77 پروژه مصوب سفر اول هیئت دولت به شهرستان، 69 طرح آن به طور کامل به اتمام رسیده و هشت طرح باقیمانده در مرحله 85 درصد کاری است.
مدیرارشد شهرستان ورامین افزود: متوسط پیشرفت فیزیکی طرح های سفر اول در حدود 97 درصد است که تا حد زیادی مطلوب است.
وی در خصوص سهام عدالت نیز اظهار داشت: 174 هزار و 65 نفر در قالب 57 هزار و 467 خانوار از این سهام بهره مند شده اند که سود این سهام ها تا کنون به گروههای مختلفی از جمله مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی، ایثارگران، روستائیان، عشایر و بازنشسته های کشوری و لشگری و تأمین اجتماعی پرداخت شده است.
فرماندار ورامین در خصوص پروژه های عمرانی هفته دولت نیز گفت: 72 پروژه در این هفته افتتاح یا کلنگ زنی شد که اعتباری بالغ بر حدود 33 میلیارد تومان صرف آنها شده است.
اجرای پروژه های عمرانی سرعت گرفته است
وی تأکید کرد: متوسط روند اجرای طرحها و پروژه های عمرانی از 50 درصد در سال 84 به حدود 88 درصد در سال 89 رسیده است.
این مسئول، طرحهای سفر دوم ریاست جمهوری به شهرستان ورامین را 46 طرح عنوان کرد و افزود: از این تعداد، 30 طرح از محل اعتبارات استانی و 16 طرح از محل اعتبارات ملی در حال اجرا و پیگیری است.
وی خاطرنشان کرد: اعتبارات عمرانی شهرستان ورامین در مقایسه با ابتدای دولت نهم، افزایش چهار برابری داشته است.
منصوری افزود: اولویت پروژه های عمرانی شهرستان، مطابق با برنامه پنجم توسعه، برنامه ریزی شده و در حال پیگیری است.
وی اعتبارات تملک دارائیهای سال 89 را حدود 210 میلیارد ریال دانست و بیان داشت: این اعتبارات جهت اجرای 178 طرح اختصاص داده شده است که بخش به بخش وارد محدوده شهرستان می شود.
فرماندار شهرستان ورامین افزود: اعتبارات عمرانی شهرستان از محل اعتبارت استانی در ابتدای دولت نهم 4.9 میلیارد تومان بوده و در حال حاضر این مبلغ به حدود 21 میلیارد تومان رسیده که این رقم، رشد حدود 4.28 برابری اعتبارات را به دنبال داشته است.
نظر شما