به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، ابوطالب شفقت بعداز ظهر سه شنبه در جمع مردم روستای دهگاه بخش مرکزی شهرستان بجنورد افزود: فاز دوم طرح هادی روستاهای استان بزودی اجرا می شود.
وی با تأکید کرد: تمام دغدغه های من ایجاد اشتغال در بین جوانان روستاست.
وی با اشاره به رونق بخش کشاورزی و ایجاد صنایع پایین دستی کشاورزی گفت: کشاورزی محور توسعه هر منطقه است لذا تلاش می کنیم تا با توجه ویژه به بخش کشاورزی روستاها را آبادتر کنیم تا مشکلات مهاجرت به شهرها کم شود.
شفقت افزود: با توجه به اراضی شیبدار این منطقه باید روش شخم زدن زمین به صورت افقی باشد تا خاک از بین نرود.
وی افزود: بهترین روش برای آبیاری زمینهای کشاورزی سیستم قطره ای است چون هم صرفه جویی در مصرف آب می شود و هم محصولات بهتر و با کیفیت تر می شوند.
استاندار خراسان شمالی بیان کرد: همه روستاییان باید ارتباط شان را با کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی بیشتر کنند و از تجربه و دانش آنان استفاده کنند تا روش مکانیزه کردن کشاورزی انجام پذیرد.
در ادامه این دیدار محمد مهدی شهریاری نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز دولتمردان در بین شما حاضر می شوند تا از نزدیک مشکلات شما را ببینند و بشنوند که این از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی است بنابراین من از طرف شما مردم روستایی از استاندار تقدیر و تشکر می کنم.
روستای دهگاه در 30 کیلومتری جنوب غرب شهر بجنورد و بالغ بر دو هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما