پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ شهریور ۱۳۸۹، ۱۶:۰۳

حاجی بابایی:

تحول در آموزش و پرورش باید با محوریت نیروی انسانی باشد

تحول در آموزش و پرورش باید با محوریت نیروی انسانی باشد

اردبیل - خبرگزاری مهر: وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این وزارتخانه در آستانه یک تحول عظیم مطابق با خواسته ملت است گفت: تحول واقعی در آموزش و پرورش باید با محوریت نیروی انسانی صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهردر اردبیل، حمیدرضا حاجی بابایی، ظهر سه شنبه در همایش میثاق نامه معلمان جدیدالاستخدام اردبیل اظهار داشت:  تحول بنیادی در آموزش و پرورش یک استثناست  چرا که شیوه ها و روش های گذشته را نمی توان با شرایط کنونی تطبیق داد.

وی با بیان اینکه نگرش و نگاه مردم و خود آموزش و پرورش نسبت به خود تغییر یابد افزود: من به آموزش و پرورش به صورت استدلالی نگاه نمی کنم بلکه به این نهاد عاشقانه می نگرم.

وزیر آموزش و پرورش مهمترین تغییر در این نهاد را محور نیروی انسانی عنوان کرد و یادآور شد: تغییر در سیستم آموزشی، کتب درسی، معاونت های پژوهشی، تجهیزات مدرسه، معلمان، آموزشگاه، آزمایشگاه و ... از جمله تحولات آموزش و پرورش خواهد بود.

وی با بیان اینکه کار تحول این وزارتخانه تازه آغاز شده است اضافه کرد: در سال های آینده احداث 10 هزار مدرسه قرآن، چهار هزار سالن ورزشی، 20 هزار نمازخانه، 20 هزار کتابخانه و ... را در دستور کار قرار دادیم و بی شک تحقق آنها یک رویای دست یافتنی است.

حاجی بابایی تصریح کرد: در طول 10 ماه گذشته 40 موضوع در آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفته که هر کدام از این محورها و موضوعات، تحولی در سیستم آموزشی کشور ایجاد کرده است.

وی، تدوین سند ملی آموزش را از جمله مهمترین تحولات سیستم آموزشی کشور اعلام کرد و ابراز داشت: این سند که تبیین آن 22 سال پیش آغاز شده و هرگز به اتمام نرسیده بود، هم اکنون تدوین و به عنوان قانون آموزشی به اتمام رسیده است.

حاجی بابایی  تغییر کتاب ها در مقاطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان، اصلاح مقاطع تحصیلی، توسعه بیمه فرهنگی با بیش از دو میلیون فرهنگی تحت پوشش ، اتصال 70 هزار مدرسه و مجتمع آموزشی به ITC در سال آینده را از جمله مهمترین تحولات آموزش و پرورش عنوان کرد.

وی ایجاد این تحولات را ضروری برشمرد  و خاطرنشان کرد: با روند کنونی 100 سال دیگر تحولی در بحث آموزشی و فرهنگی و  آموزش و پرورش کشور ایجاد نخواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش  به افزایش حقوق کارکنان و معلمان در آموزش و پرورش اشاره کرد و با تاکید بر ضرورت تحقق این مهم افزود: افزایش 30 تا 90 درصدی حقوق کارکنان و دفترداران مدرسه در طی یکسال اخیر از جمله افتخارات  آموزش و پرورش است.

حاجی بابایی با بیان اینکه استخدام 40 هزار معلم حرکت استراتژیک برای تحول در آموزش و پرورش است تصریح کرد: آزمون استخدامی معلمان حق التدریس در کشور افتخار نظام جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به برخی انتقادها در خصوص عدم ارزیابی و ارزشیابی واقعی در آزمون استخدامی معلمان متذکر شد: برای استخدام باید عدالت رعایت شود و در این آزمون نیز عدالت به معنای واقعی رعایت شده است.

وی گفت: در این آزمون بزرگ 630 هزار نفر شرکت کرده بودند که تاکنون چنین آزمونی در طی 30 سال گذشته و حتی قبل از آن برگزار نشده بود و این بزرگترین افتخار آموزش و پرورش و توجه به تحول در محور نیروی انسانی است.

وزیر آموزش و پرورش  مشکل اشتغال، کاستی های فرهنگی، اجتماعی، امنیت، بیکاری و غیره را در گرو حل مشکل آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: آماده ایم عاشقانه آموزش و پرورش را به قله عزت برسانیم و در این مسیر مردم باید توجه خود را به سیستم آموزش و پرورش بیشتر کنند.

کد خبر 1155924

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha