۳ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۵۶

تیروکمان دانشجویان جهان/

حلیمیان اولین نشان طلای تیروکمان دانشجویان جهان را کسب کرد

حلیمیان اولین نشان طلای تیروکمان دانشجویان جهان را کسب کرد

سیده ویدا حلیمیان با کسب نشان طلا در مسابقه فینال کمان کامپوند، اولین مدال تاریخی این رشته در رقابت‌های تیراندازی باکمان دانشجویان جهان را بدست آورد.

به گزارش خبرنگار مهر ، دومین روز از هشتمین دوره رقابت‌های تیراندازی باکمان قهرمانی دانشجویان جهان در "شنژن" چین امروز در مرحله حذفی انفرادی و فینال دو کمان ریکرو و کامپوند زنان و مردان دنبال می‌شود که صبح امروز بعد از حذف تمامی نمایندگان کشورمان در جدول حذفی سیده ویدا حلیمیان با شکست تمامی حریفان خود به مدال طلای این رقابت‌ها دست یافت.

حلیمیان پیش از راهیابی به فینال برابر نمایندگانی از سنگاپور، کره جنوبی و فنلاند به پیروزی رسید و به مسابقه فینال راه یافت. کماندار جوان کشورمان در این مرحله برابر تیراندازی از کره جنوبی به پیروزی رسید و مدال طلا را از آن خود کرد. در این کمان "سئوک جی" از کره دوم و "آنشوتز" از آمریکا مدال برنز گرفتند.

مدال طلای حلیمیان اولین نشان تیم تیروکمان دانشجویان ایران در رقابتهای قهرمانی دانشجویان جهان است.

حلیمیان از ابتدای سال جاری سه مدال جهانی را از آن ایران کرده است. مدال نقره جام جهانی تیروکمان در ترکیه، مدال نقره میکس جهان در چین و مدال طلای دانشجویان جهان سه مدال ارزشمند این کماندار جوان ایران در سال جاری است.

رقابت‌های فینال بخش میکس کامپوند و ریکرو و مسابقات مرحله حذفی تیمی زنان و مردان در هر دو ماده فردا برگزار می‌شود.تیم میکس کامپوند ایران هم با ترکیب حمزه نکویی و مهتاب پارسا مهر با راهیابی به فینال مدال نقره جهان را برای خود مسجل کرده اند وفردا برای کسب نشان طلا ونقره به مصاف تیم آمریکا می روند.

هشتمین دوره مسابقات تیراندازی باکمان قهرمانی دانشجویان جهان با حضور 20 کشور از دوم تا چهارم مهرماه در"شنژن" چین برگزار می‌شود که تیم ایران برای اولین بار راهی این رقابت‌ها شده است.

کد خبر 1158024

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha