اظهارات شریعتی درباره وضعیت دانشجویان بسیجی تعلیق از تحصیل

اظهارات شریعتی درباره وضعیت دانشجویان بسیجی تعلیق از تحصیل

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی درباره آنچه که تحت عنوان تعلیق از تحصیل 6 نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه علامه طباطبایی نام برده می شود بدون تأیید یا تکذیب تعلیق این دانشجویان گفت: درباره آنها در مواردی که تخلفشان جدی نبوده گذشت نیز شده است.

حجت الاسلام دکتر صدرالدین شریعتی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: "مسائلی که این افراد داشته اند در کمیته انضباطی مورد بررسی قرار گرفته است. مواردی که جدی بوده عمل شده و مسائلی هم که جدی نبوده مورد گذشت قرار گرفته است."

به گزارش مهر، بسیج دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی که پیشتر از تعلیق 6 نفر از دانشجویان بسیجی این دانشگاه خبر داده بود پس از چند روز از اعلام این خبر از منتفی شدن این موضوع "تعلیق" برای پنج نفر از این دانشجویان خبر داد.

بسیج دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در تازه ترین گزارشی که در پایگاه مجازی این تشکل دانشجویی منتشر شده خبر داده است که در حال حاضر فقط یک نفر از 6 دانشجوی مذکور در تعلیق به سر می برد.

کد خبر 1162113

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha