پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ مهر ۱۳۸۳، ۱۱:۲۳

رييس جامعه پزشكان متخصص ايران در گفتگو با "مهر":

وزارت بهداشت به تنهايي نمي تواند مشكلات پزشكان را حل كند

رييس جامعه پزشكان متخصص ايران گفت: حل مشكلات معيشتي پزشكان كاري است كه وزارت بهداشت به تنهايي نمي تواند آن را انجام دهد.

دكتر ايرج خسرو نيا در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت: متاسفانه پزشكان ما با مشكلات عديده اي رو به رو هستند به خصوص رزيدنت ها و كساني كه در حال گذراندن خدمت مقدس سربازي هستند.

 

وي افزود: ما نبايد توقع داشته باشيم فردي كه بهترين سال هاي عمر خود را صرف تحصيل كرده است حالا با حداقل حقوق زندگي كند و صدايش هم در نيايد.

 

رييس جامعه پزشكان متخصص ايران تصريح كرد: ما همچنان براي رفع اين مشكلات تلاش مي كنيم، اما همانطور كه گفتم وزارت بهداشت به تنهايي نمي تواند اين مشكلات را حل كند بلكه  تمامي نهادهاي مسئول در جامعه و از جمله دولت  بايد دست به دست هم بدهند و مشكلات جامعه پزشكي را بر طرف كنند.

 

وي گفت: بسياري از پزشكان جوان ما در حال حاضر زير خط فقر زندگي مي كنند و بسياري از آن ها هم براي گذران زندگي خود مجبور شده اند به كار ديگري به جز كار تخصصي خودشان روي بياورند.

 

دكتر خسرو نيا درباره طرح پزشك خانواده گفت اين طرح  در حال بررسي است و به محض روشن شدن نكات ابهام آن به مرحله اجرا در مي آيد.

 

وي در پايان  به انتخابات سازمان نظام پزشكي جمهوري اسلامي اشاره كرد و گفت: اين انتخابات با حضور 150 هزار پزشك و ييراپزشك انجام خواهد شد و در آن هيات مديره تهران ، شهرستان ها و شوراي عالي نظام پزشكي مشخص مي شوند.

 

 

  

کد خبر 116280

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha