پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مهر ۱۳۸۹، ۱۷:۵۹

ابراهیمی خواستار شد:

حسابهای بانکی صاحبان صنایع استان البرز به منطقه منتقل شود

حسابهای بانکی صاحبان صنایع استان البرز به منطقه منتقل شود

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس گروه برنامه ریزی فرمانداری کرج گفت: لازم است صاحبان صنایع استان البرز حسابهای بانکی را به بانکهای این منطقه منتقل کنند زیرا این امر در تقویت بانکها و رفع مشکلات مربوطه تاثیر فراوانی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، حسین ابراهیمی عصر یکشنبه در جلسه کمیته کارشناسی صنعت و معدن در استانداری البرز افزود: صنایع بسیار مهمی در منطقه استان البرز استقرار دارند که تقویت آنها می تواند تاثیرات بسیار مطلوبی به همراه داشته باشد البته باید در درجه اول، صاحبان این صنایع حسابهای خود را به بانکهای کرج و منطقه منتقل کنند.

وی ادامه داد: این امر کمک می کند تا وضعیت بانکی در منطقه نیز بهبود یابد و از اضافه شدن به مشکلت در منطقه جلوگیری شود که این مسئله بسیار حائز اهمیت است.

همکاری صنایع بسیاری از مشکلات استان البرز را برطرف می کند

این مسئول عنوان کرد: همکاری صنایع می تواند بسیاری از مشکلات را در استان تازه تاسیس البرز برطرف کند که بخشی از این امر به همکاری ها در زمینه کمک به کاهش مشکلات اشتغال و افزایش میزان اشتغالزایی و کاهش آمار بیکاری باز می گردد.

وی اظهار داشت: در گذشته که استان البرز تشکیل نشده بود، اتاق بازرگانی در منطقه وجود نداشت اما هم اکنون فرصت بسیار مطلوبی برای این امر فراهم شده و این اتاق تشکیل می شود.

اتاق بازرگانی البرز امکان نمونه شدن در سطح کشور را دارد

ابراهیمی اضافه کرد: اتاق بازرگانی استان در صورت موفق عمل کردن، امکان نمونه شدن در سطح کشور و کسب یکی از رتبه های برتری کشوری در این خصوص را دارد که باید ظرفیتهای این امر به بهترین نحو به وجود آید.

وی خاطرنشان کرد: در سال 82 بورس شهرستان کرج راه اندازی شد و این بورس تاکنون موفق عمل کرده ضمن اینکه در بسیاری از زمینه های دیگر اقتصادی نیز پتانسیلهای فراوانی در استان البرز وجود دارد که باید شکوفا شوند.

چندین مدیر صنعتی استان در تشکل صنایع عضو می شوند

در ادامه این جلسه نیز رئیس اداره صنعت و معادن کرج اظهار داشت: چندین مدیر صنعتی استان البرز در تشکل صنایع این استان که قرار است برپا شود، عضو می شوند.

رضا صادقی ادامه داد: در این زمینه قرار است یک تشکل غیرانتفاعی متشکل از مجموعه مدیران شهرکهای صنعتی ایجاد شود ضمن اینکه استانداری البرز در این زمینه تلاشها و همکاری مطلوبی داشته است.

وی عنوان کرد: در این زمینه اساسنامه ای نیز نوشته و اشکالات مربوطه رفع می شود ضمن اینکه ایجاد تشکل یادشده تاثیرات فراوانی در کاهش مشکلات صنعتی منطقه خواهد داشت.

صادقی یادآور شد: ظرفیتهای تولیداتی فراوانی در استان البرز وجود دارد و همه دستگاه های ذیربط باید به کمک همه زمینه شکوفایی این ظرفیتها را به شکل کامل فراهم کنند و تعاملها در این خصوص افزایش یابد.

9 شهرک صنعتی در استان البرز مستقر است

این مسئول خاطرنشان کرد: 9 شهرک صنعتی در استان البرز مستقر است و نمایندگانی از شهرکها در تشکل عضو می شوند.

صادقی اضافه کرد: جلسات کارگروه صنایع و معادن در استان البرز برگزار می شود که تشکیل چنین جلساتی زمینه بررسی مسائل مختلف صنعتی را فراهم می کند.

کد خبر 1163816

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha