به گزارش خبرنگار مهر در پاکدشت، علی شیدانه مرید در جلسه کمیته فنی شورای عالی ترافیک شهرهای کشور در محل فرمانداری شهرستان پاکدشت با اعلام این خبر افزود: این مصوبه در جلسه 17 مهرماه این شورا مصوب شد و جلسه امروز کمیته فنی جهت بررسی گزینه های مسیر عبور این پروژه است.
وی تأکید کرد: کلیات این طرح با حضور فرهاد بشیری نماینده مردم در پاکدشت در مجلس و پس از پیگیری ها و تلاش بی وقفه وی به تصویب رسید.
معاون دبیرخانه شورای عالی ترافیک شهرهای کشور ادامه داد: بعد از جلسه کمیته فنی در شهرستان پاکدشت، جلسه ای در وزارت کشور برگزار می شود که تصمیم گیری نهایی در این خصوص صورت خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: تصمیم نهایی کمیته فنی در خصوص این پروژه و مسیرهای پیشنهادی که یکی از دو مسیر به تصویب خواهد رسید، نظرنهایی و تصمیم قطعی شورایعالی ترافیک شهرهای کشور خواهد بود.
مرید افزود: با توجه به اینکه کلیات این طرح با اکثریت آرا به تصویب رسیده است و مهندسین مشاور طرح نیز نظراتشان را ارائه داده اند، عملیات اجرایی این پروژه بزودی آغاز خواهد شد.
فرماندار شهرستان پاکدشت نیز در ادامه این جلسه گفت: این پروژه، فرا شهرستانی و استانی است که حدود 30 تا 40 درصد آن در حوزه منطقه 15 شهرداری تهران و شهرستان ری است.
قربانعلی مقبلی ادامه داد: مشارکت مسئولان ری و منطقه 15 شهرداری تهران نیاز به همدلی و همیاری همه جانبه طرفین دارد تا این پروژه به سرعت پیگیری و اجرا شود.
وی با اشاره به حدود 300 میلیارد تومان اعتبار این پروژه اظهار داشت: آزادسازی مسیر، هماهنگی و پشتیبانی این پروژه نیاز به همدلی ارگانها و نهادهای مسئول در این زمینه دارد.
رئیس شورای تأمین شهرستان پاکدشت افزود: این شهرستان مشکلات زیادی در بخش حمل و نقل دارد که همین امر، قطار شهری را جزو آرزوهای مردم پاکدشت کرده است.
وی با تقدیر از پیگیری های بشیری نماینده شهرستان در مجلس گفت: چندین جلسه در وزارت کشور و استانداری تهران برگزار شده که امید می رود این پروژه هر چه سریعتر وارد فاز اجرایی شود تا مردم به آرزوی دیرینه خود برسند.
نظر شما