پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ آبان ۱۳۸۹، ۱۴:۱۷

استاندارد در بخش های کشاورزی و گردشگری باید اجباری شود

استاندارد در بخش های کشاورزی و گردشگری باید اجباری شود

همدان - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار همدان گفت: استاندارد در بخش های کشاورزی و گردشگری استان همدان باید اجباری شود.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، علی حیدر نوری ظهر سه شنبه در کارگروه تولیدی و اقتصادی استان همدان اظهار داشت: استاندارد اجباری در بخش های کشاورزی و گردشگری موجب افزایش کیفیت محصولات می شود.

نوری با بیان اینکه اعمال استاندارد اجباری برای خدماتی که برای استان همدان ارزش افزوده به همراه دارد، زمینه ارائه خدمت بیشتر را فراهم می کند، افزود: استاندارد ضامن سود تولیدکننده است.

وی با تاکید بر اینکه تولید کنندگان برای دفاع از محصولات باید آنها را به استاندارد نزدیک کنند، اظهار داشت: این امر روش خوبی برای ارزیابی کیفیت محصولات تولیدی است.

نوری با تاکید بر اینکه استان همدان با وجود ظرفیت های مختلف در خصوص سرمایه گذاری نیازمند حمایت بیشتر دولت و مدیران دستگاه های اجرایی است، گفت: استاندارد یک دستگاه حاکمیتی برای دفاع از حقوق مصرف کننده است.

معاون برنامه ریزی استاندار همدان با تاکید بر راه اندازی کلینیک تخصصی برای ارائه خدمات مشاوره ویژه مراکز تولیدی، افزود: این کلینیک ها نقش مهمی در رفع مشکلات خدمات تولیدی و اقتصادی دارند.

مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان همدان نیز گفت: 398 فرآورده غیر مشمول استاندارد در استان همدان وجود دارد که برای 78 مورد آن استاندارد ملی تعریف شده است.

فرهاد تیموری با بیان اینکه باید برای 320 فرآورده باقیمانده استاندارد ملی تعریف شود، اظهار داشت: 18 استاندارد اجباری برای مصرف انرژی تعریف شده که واحدهای صنعتی استان همدان برای استفاده از انرژیِ باید تابع این استاندارد ها باشند.

کد خبر 1178844

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha