پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ آبان ۱۳۸۹، ۹:۳۸

گزارش خبرنگار مهر از گوانگجو/

پاروزنان روئینگ ایران راهی مرحله نیمه نهایی و نهایی شدند

پاروزنان روئینگ ایران راهی مرحله نیمه نهایی و نهایی شدند

تمام نمایندگان قایقرانی روئینگ ایران در روز نخست بازیها راهی مرحله نیمه نهایی و نهایی رقابتها شدند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به گوانگجو، اولین روز از رقابت‌های قایقرانی روئینگ بازیهای آسیایی در مواد دو نفره سبک وزن و سنگین وزن دو پارو زنان ومردان، سبک وزن دو نفره دوپارو مردان و چهار نفره تک پارو مردان پیگیری شد که در نهایت تمام نمایندگان کشورمان موفق به صعود به مرحله نیمه نهایی شدند.

در ماده روئینگ دو نفره سنگین وزن دو پارو مردان تیم ایران متشکل از سید مجتبی شجاعی و علیرضا اتابکی بعد از کشورهای چین و ازبکستان در رده سوم ایستاد و راهی مرحله فینال A بازیها شد. در این گروه نماینده کشور چین به طور مستقیم راهی فینال این رقابتها شد.

در ماده سبک وزن دو نفره دو پارو بانوان تیم کشورمان با ترکیب نازنین مولایی و فاطمه خلج بعد از کشورهای چین و ژاپن در گروه خود سوم شد و جواز حضور در مرحله نیمه نهایی را کسب کرد.

در سبک وزن دو نفره دو پارو مردان حسن جهانیان و عاقل حبیبیان بعد از قایق های چین و ژاپن در رده سوم ایستاد و راهی مرحله نیمه نهایی شد.

در ماده چهار نفره مردان هم تیم کشورمان متشکل از وحید جوهری، برادران کربلایی و سعید عادلی با قرار گرفتن در رده ششم به مرحله نهایی راه یافتند.

فردا در ادامه این رقابت‌ها محسن شادی و طاهرکبوتری از شانس های کسب مدال ایران در مرحله مقدماتی ماده سبک وزن و سنگین وزن دوپارو تک نفره، نسیم بن یعقوب در تک نفره سبک وزن دو پارو زنان، تیم سبک وزن چهار نفره بانوان و هشت نفره تک پاروی مردان در دور مقدماتی به مصاف حریفان آسیایی می روند.

شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی از 21 آبان تا 6 آذرماه در گوانگجو چین برگزار می شود.

کد خبر 1191307

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha