به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به گوانگجو، تیم دوومیدانی ایران با ترکیب احسان حدادی، محمد صمیمی، سجاد مرادی، امیر مرادی، کیوان قنبرزاده، روح الله عسگری، رضا بوغدار، سجاد هاشمی آهنگری، هادی سپهرزاد، محمد ارزنده، محمد حسین ربانی، امین نیک فر، ادوار مانگاسار ، مهدی روایی، کاوه موسوی، لیلا رجبی، مریم طوسی، سپیده توکلی، لیلا ابراهیمی به عنوان ورزشکار راهی این دیدارها شدند.
عیدی علیجانی (سرمربی و مدیر فنی)، آذردخت نیازاده، "کیم بوخنسوف"، علیرضا رضایی، نصرت کردبچه، عبدالصادق گرگانی، "بوریس ایوانف" به عنوان مربیان و سرپرستان راهی این رقابتها شده است. دوومیدانی کاران کشورمان 30 آبان تا 6 آذرماه مسابقه خود را برگزار خواهند کرد.
تیم تیراندازی باکمان ایران که برای اولین بار با ترکیب کامل راهی این رقابتها شده است در کمان ریکرو با ترکیب کیوان ریاضی مهر، نادر منوچهری، حامد فوری و میلاد وزیری در بخش مردان و زهرا دهقان، زهرا شمس، لیلا سخایی فر و افروز مولوی در بخش بانوان از 28 آبان تا سوم آذر ماه در مسابقات آسیایی شرکت می کند.
مجید صادقی و شیرین آریافر به عنوان سرپرست و "لی یومی" و "مانسوک پارک" به عنوان مربی این تیم را در گوانگجو همراهی می کنند.
نظر شما