۱۹ مهر ۱۳۸۳، ۱۶:۱۳

برگزيدگان هفتمين جشنواره شهيد رجايي استان تهران معرفي مي شوند

برگزيدگان هفتمين جشنواره شهيد رجايي استان تهران روز چهارشنبه با حضور استاندار و مديران دستگاه هاي اجرايي استان تهران در مجموعه فرهنگي نهاد رياست جمهوري معرفي مي شوند.

به گزارش خبرگزاري " مهر" به نقل از كميته تبليغات و اطلاع رساني جشنواره شهيد رجايي ، هدف از برپايي اين جشنواره ، تجليل از تلاشگران عرصه توسعه و گسترش و ترويج فرهنگ و رفتار مطلوب سازماني بيان شده است.

همچنين ارزيابي ميزان تحقق برنامه هاي هفتگانه تحول اداري و توسعه كشور، تعيين فاصله وضع موجود با اهداف نهايي برنامه هاي توسعه و تحول اداري كشور، استفاده از نتايج ارزيابي در جهت بهبود و ارتقاي كارآفريني و اثربخشي در دستگاه هاي اجرايي استان و بهره برداري از نتايج ارزيابي در جهت بهبود عملكرد، مديريت و تامين رضايت ذي نفعان از خدمات دستگاه هاي اجرايي استان تهران، از ديگر اهداف جشنواره ياد شده به شمار مي رود.

براين اساس، 111 نفر به عنوان كارمند، مدير، كارشناس و پيشكسوت نمونه، 12 دستگاه برگزيده استاني ، دو فرمانداري نمونه و 11 واحد شهرستاني به عنوان برگزيدگان جشنواره هفتم معرفي خواهند شد.

گفتني است هفتمين جشنواره شهيد رجايي استان تهران با مشاركت 75 دستگاه اجرايي دراستان و شهرستان برگزار شد.

کد خبر 119728

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha