۲ آذر ۱۳۸۹، ۱۹:۵۳

استاندار کرمانشاه:

اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در تاریخ کشورمان ثبت می شود

اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در تاریخ کشورمان ثبت می شود

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: استاندار کرمانشاه گفت: مسئولان کنونی که همت و اراده خود را برای بزرگترین جراحی اقتصادی کشور و اجرای قانون هدفمندی یارانه ها بکار بسته اند، نام خود را در تاریخ ایران ماندگار می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، سید دادوش هاشمی بعداز ظهر سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان سنقروکلیایی اظهارداشت: قانون هدفمندی یارانه ها از نابرابریهای اجتماعی می کاهد و هدر رفت انرژی را به حداقل می رساند لذا برای اجرای چنین قانونی همه باید با تشریک مساعی و پرهیز از بخشی نگری، این کار بزرگ را به سرانجام برسانیم.

وی افزود: هم اینک توسط دولت سه کمیته سوخت و حمل و نقل، کمیته اجتماعی و کمیته شهرداری و همیاری ها در راستای اجرای این قانون تشکیل شده است و همه مسوولین باید در کمک به این کمیته ها احساس مسوولیت نمایند.

هاشمی تصریح کرد: برخی ها می خواهند این قانون مفید را به کام ملت تلخ کنند و از روی نادانی، بغض و حسد هم که شده قصد تشویش اذهان مردم را دارند و بر آنند تا جرات و جسارت دولت را در اجرای این طرح زیر سووال ببرند.

استاندار کرمانشاه افزود: این افراد باید بدانند که به هیچ وجه اجازه بی نظمی و اخلال در این زمینه به آنها داده نخواهد شد و دستگاههای انتظامی، قضایی، و فرمانداران محکم و سخت در برابر هرگونه اخلالگری این گونه افراد مغرض خواهند ایستاد.

هاشمی همچنین مسئولین ذیربط را به برخورد منطقی با محتکران و گرانفروشان به دور از جنجال آفرینی دعوت کرد و گفت: همه ما در صورت اجرای موفق این قانون، نام خود را به عنوان بانیان اجرای این قانون در تاریخ کشور به ثبت خواهیم رساند و مورد تمجید نسلهای آتی قرار می گیریم.

وی همچنین عملکرد دولت های نهم و دهم را در حوزه هایی چون بنگاههای زودبازده، مسکن مهر و بهداشت و درمان قابل تحسین عنوان کرد و گفت: در این سالها و در این زمینه ها خدمات ارزنده ای از سوی دولت ارائه شده است.

استاندار کرمانشاه در ادامه ورود دولت به حوزه های فرهنگی و خدمات ارزنده این دولت در زمینه اموری مانند مساجد، ساخت یادمان شهدا، توجه به مزار شهدا، تجلیل از رزمندگان و ایثارگران و نیز خانواده های شهدا و.. را ستود.

گلایه نماینده مردم سنقروکلیایی در مجلس از برخی عقب ماندگی های این شهرستان

نماینده مردم شهرستان سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این نشست از برخی عقب ماندگیهای این شهرستان گلایه کرد.

صمد فدائی اظهارداشت: هم اکنون معضل گازرسانی به پنج روستای اطراف شهر "ستر" به حد اعلای خود رسیده است و از اردیبهشت امسال تاکنون چندبار وعده هایی به مردم داده ایم اما هرگز اجرا نشده و اعتبارمان زیر سووال رفته است.

وی همچنین مشکل کمبود و قطعی های مکرر آب شرب شهر سنقر را مورد اشاره قرار داد و گفت: حتی در فصلهای پربارش سال هم این مشکل را در شهر سنقر داریم.

فدایی پیشنهاد خرید آب سراب "گزنه" را برای تامین آب شرب سنقر به طور موقت ارایه کرد.

وی همچنین از نیاز حدود 200 باب مسجد و امامزاده این شهرستان به تعمیر و بازسازی سخن گفت و از عدم اجرای طرح گردشگری سراب گزنه که مصوب دور اول سفر استاندار به این شهرستان بود، گلایه کرد.

40 روستای شهرستان سنقر و کلیایی از دریافت شبکه های تلویزیونی محروم هستند

فدایی تصریح کرد: هم اکنون در بیش از40 روستای این شهرستان پوشش کافی تلویزیونی وجود ندارد و حتی از دریافت شبکه یک سیما هم محرومند که لازم است مسوولین برای رفع این نقیصه چاره اندیشی کنند.

نماینده مردم سنقروکلیایی در مجلس هشتم در ادامه قطعی و افت فشار برق روستاهای شهرستان را یادآور شد و از مسوولین برق استان خواست تا در این زمینه تلاش کنند.

در این جلسه وضعیت پیشرفت مصوبات سفرهای هیئت دولت در این شهرستان و نیز سفر قبلی استاندار کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت. اختصاص 200 میلیون ریال برای ایجاد زیرساختهای ITدر دو دبیرستان شهر سنقر، اختصاص یک میلیارد ریال به شهرداری سنقر و نیز 500 میلیون ریال به شهرداری ستر و ایجاد یک جایگاه سوخت CNGاز جمله مصوبات سفر یک روزه استاندار کرمانشاه به سنقر بود.

بازدید سرزده استاندار از چندین مرکزدرمانی ، تولیدی و آموزشی شهرستان سنقر و کلیایی 

استاندار کرمانشاه قبل از تشکیل شورای اداری شهرستان سنقر و کلیایی از چندین مرکزدرمانی، تولیدی و آموزشی این شهرستان بصورت سرزده بازدید کرد.

سید دادوش هاشمی دربازدید از بخش های مختلف بیمارستان امام خمینی(ره) این شهرستان از نزدیک ضمن گفتگو با چندین از بیماران این بیمارستان، مسائل و مشکلات آن را مورد بحث و بررسی قرار داد و بر خدمت رسانی بهتر و با کیفیت بیشتر به بیماران و توجه به مسائل بهداشتی و نظافت را مورد تاکید قرار داد.

دبیرستان دخترانه بعثت از جمله واحد آموزشی بود که بصورت سرزده مورد بازدید استاندار قرار گرفت .

استاندار در این دیدار به صحبت ها و طرح مسائل مختلف از سوی دانش آموزان گوش فرا داد.

استاندار کرمانشاه همچنین بصورت سرزده از واحد تولیدی انواع پارچه های تاری و پودی این شهرستان بازدید کرد.

هاشمی در ادامه از پروژه های 240 واحدی، 276 واحدی و 144 واحدی و همچنین  پروژه 110 واحدی مسکن مهر فرهنگیان این شهرستان بازدید و در جریان پیشرفت کاری این واحدها قرار گرفت.

استاندار کرمانشاه در ادامه ضمن شرکت در مراسم کلنگ زنی پروژه 146 واحدی مسکن مهر ، از کارخانه صنایع تولیدی لبنیات پاستوریزه دهنوش نیز بازدید کرد.

دیدار با خانواده شهدا توان مدیران را برای خدمت رسانی بیشتر مضاعف می کند 

استاندار کرمانشاه همچنین در این سفر با حضور در منزل دو خانواده شهید به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

وی در این سفر، در منزل دو شهید فرزاد واعظی و شهید اسماعلی فرهنیگان حضور یافت و طی سخنانی خانواده شهدا را چشم و چراغ کشور خواند.

استاندار کرمانشاه در این دیدارها با بیان اینکه مدیران با دیدن و دیدار با خانواده های معظم شهدا احساس شرم می کنند، گفت: وظیفه ما مدیران نوکری و خدمت رسانی به مردم و خانواده های معظم شهدا است و دیدار با چنین بزرگوارانی توان و تلاش مدیران را برای خدمت رسانی بیشتر و گسترده تر مضاعف و دو چندان می کند.

هاشمی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی و ریاست جمهوری همواره مدیران و مسولین جامعه را به دیدار و خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران فرا می خوانند.

وی افزود: خانواده های معظم شهدا با کردار و عمل و صبر و شکیبایی خود به عنوان الگو در جامعه مطرح هستند، لذا با ادامه این مسیر قادر خواهند بود که همچنان به عنوان الگو و سرمشق در جامعه مطرح باشند.

استاندار کرمانشاه در ادامه فتح قله های سربلندی و سرافرازی امروز ایران اسلامی را مرهون خون شهیدان و مجاهدت های ایثارگران عنوان کرد.

استاندار کرمانشاه در ادامه بصورت سرزده از تعداد معدودی نانوا بازدید و بر ارتقاء کیفیت پخت نان تاکید کرد.

کد خبر 1197528

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha