سهراب شرفی در گفتگو با خبرنگار مهر در شیراز گفت: برای اولین بار در فارس همایش صادرات و خدمات فنی و مهندسی با حمایت صندوق توسعه صادرات غیر نفتی فارس در تاریخ 9 دی ماه به مدت یک روز برگزار می شود.
وی با اشاره به اهداف برگزاری این همایش افزود: مهمترین هدف برگزاری این همایش آشنایی کامل بازرگانان فارس با صندوق ضمانت صادرات است که در این راستا مواردی که بازرگانان استان بتوانند از حمایت این صندوق استفاده کنند را مطلع می شوند.
رئیس صندوق توسعه صادرات فارس با بیان اینکه یکی از موارد با اهمیت در صادرات اطلاع داشتن از حمایتهای مشخص شده است، تصریح کرد: فارس به عنوان استان معین آفریقا در بخش مراودات تجاری مطرح است که باید برای دستیابی به نقطه اوج صادرات در مرحله اول بازرگانان از انواع حمایتها مطلع شوند که این نوع حمایتها می تواند در توسعه صادرات فارس به آفریقا و یا دیگر کشورهای هدف موثر باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص زمان برگزاری انتخابات هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی شیراز نیز گفت: طبق توافقات صورت گرفته این انتخابات در تاریخ چهار اسفند ماه 90 انجام خواهد شد.
شرفی تصریح کرد: تعداد اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی شیراز تغییر نخواهد کرد و مثل شش دوره گذشته 15 نفر به عنوان اعضای هیئت رئیسه انتخاب خواهند شد.
نظر شما