سید مسعود بکایی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان اظهار داشت: ارزش صادرات کشمش در این مدت چهار میلیون و 87 هزار دلار بود که 43 درصد از سهم صادرات استان همدان را از آن خود کرده است.
بکایی با بیان اینکه کشمش مهمترین کالای صادراتی آذرماه امسال بوده است، گفت: آذرماه امسال از گمرک همدان 9 میلیون و 318 هزار و 274 دلار کالا صادر شد.
مسعود بکایی یادآور شد: وزن کالاهای صادراتی از استان همدان 17 هزار و 187 تن بوده است.
معاون توسعه تجارت خارجی سازمان بازرگانی استان همدان از سفال به عنوان دومین کالای صادراتی استان همدان نام برد و گفت: صادرات سفال با دو میلیون و 31 هزار دلار 21 درصد از سهم صادرات استان همدان را از آن خود کرده است.
بکایی یادآور شد: صادرات سیمان نیز 966 هزار دلار بوده و 10 درصد از سهم صادرات استان همدان را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه 30 قلم کالا از استان همدان به 10 کشور جهان صادر شده، اظهار داشت: عراق، امارات، اوکراین، هلند، ترکیه، ایتالیا، کویت، کانادا، پاکستان و ترکمنستان کشورهای دریافت کننده محصولات استان همدان به شمار میروند.
معاون توسعه تجارت خارجی سازمان بازرگانی استان همدان خاطرنشان کرد: میزان واردات کالا به استان همدان در این مدت 448 هزار دلار و به وزن 61 تن بوده است.


نظر شما