به گزارش خبرگزاری مهر، ژنرال "دیوید پتریوس" فرمانده ایساف در افغانستان در بخشی از گفتگو باروزنامه "راینیشن پست " اظهار داشت : مهمترین پیش شرط برای روند شروع عقب نشینی نیروهای خارجی از افغانستان بدون شک، یک جریان موفق واگذاری امنیت به افغانها و نیروهای امنیتی این کشور است.
وی افزود: سرعت انجام این کار و پایدار ماندن چنین وضعیتی که کاهش مسئولیت نظامیان خارجی در این کشور را به دنبال دارد به تصمیمات زمانی تعیین شده بستگی ندارد، بلکه به شرایط به دست آمده در این کشور مرتبط است.
وی در بخش دیگری از این گفتگو درباره عملیات نظامی در افغانستان اظهار داشت: جنگ افغانستان باید یک تلاش نظامی و غیر نظامی هماهنگ را دنبال کند که سرانجام به صلاحیت و شایستگی افغانها برای در دست گرفتن امنیت کشورشان منتهی شود.
پتریوس در بخش دیگری از این مطلب با تاکید بر اینکه ما در افغانستان گرفتار چالش سخت و پیچیده ای شده ایم، راه حل خروج از آن زمان و صبر و ادامه مبارزات در این کشور را غیر قابل اجتناب ارزیابی کرد.
نظر شما