پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ دی ۱۳۸۹، ۱۵:۱۹

حجت الاسلام دری نجف آبادی:

استان مرکزی به داشتن مردانی همچون امام (ره) و امیرکبیر افتخار می کند

استان مرکزی به داشتن مردانی همچون امام (ره) و امیرکبیر افتخار می کند

اراک - خبرگزاری مهر: امام جمعه اراک با اشاره به اینکه استان مرکزی به داشتن مردانی همچون امام خمینی (ره) و امیرکبیر افتخار می کند، گفت: اگر امیر کبیر چند صباحی بیشتر می توانست خدمت کند و زنده مانده بود اکنون ایران 100 سال پیشرفته تر بود.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، حجت الاسلام قربانعلی دری نجف آبادی در خطبه های امروز نماز جمعه اراک افزود: امیرکبیر زودتر از میچی در ژاپن دست به اقدامات اساسی در کشور زد و اگر زنده می ماند از بسیاری از کشورها پیشرفته تر بود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به شهادت امیر کبیر خاطرنشان کرد: وی با توطئه خارجی ها و مزدوران داخلی به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه امیرکبیر مرد بزرگی از خطه استان مرکزی است، گفت: استان مرکزی به مردان بزرگی چون امام خمینی  و امیر کبیر و صدها شخصیت دینی و علمی افتخار می کند.

امام جمعه اراک به شهادت دکتر علیمحمدی در سال گذشته و دستگیری تروریست صهیونیستی و عامل شهادت وی اشاره کرد و گفت: مسیر نفاق اد امه دارد و البته دشمنان خیال می کنند با توطئه علیه دانشمندان مردم و کشور را از برنامه های سازنده و پیشرفت بازمی دارند این ترورها جز رسوایی و بی آبروی چیزی برای دشمنان و استکبار و صهیونیسم در بر ندارد.

وی از تلاش های سربازان گمنام وزارت اطلاعات و مدیریت اینس ازمان برای دستگیری قاتلان دکتر علیمحمدی تقدیر کرد و افزود: ملت ایران و خانواده شهیدان علیمحدی و شهریاری تا پای جان مدافع اسلام و آرمان های انقلاب، امام راحل وولایت فقیه هستند.

حجت الاسلام دری همچنین حادثه هوایی ارومیه را تلخ دانست و گفت: مسئولان باید مراقب و توجه بیشتری مبذول دارند تا چنین رخدادهایی ایجاد نشود.

کد خبر 1231821

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha