پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ بهمن ۱۳۸۹، ۱۸:۵۴

دانشگاه صنعت و معدن خراسان رضوی سال آینده دانشجو می پذیرد

مشهد - خبرگزاری مهر: طی جلسه ای با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری راه اندازی دانشگاه صنعت و معدن خراسان رضوی تا سال آینده در گلبهار مورد موافقت قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، استاندار خراسان رضوی در خصوص نتایج این جلسه در جمع خبرنگاران گفت: در پایان جلسه راه اندازی پردیس دانشگاه صنعت و معدن دانشگاه فردوسی مشهد با احداث سه دانشکده در گلبهار مورد موافقت کرد که حداقل یکی از این دانشکده ها باید تا مهرماه سال 90 نسبت به پذیرش دانشجو در سه رشته کارشناسی اقدام کند.

محمود صلاحی با اشاره به فراهم نمودن مکان موقت پردیس این دانشگاه توسط استانداری در شهر گلبهار ادامه داد: استانداری و وزارت علوم متعهد شدند تا پایان سال آتی حداقل سه دانشکده احداث گردد و به همین منظور دو میلیارد تومان اعتبار توسط استانداری و چهار میلیارد تومان توسط وزارت علوم به این امر اختصاص می یابد.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی استانداری خراسان رضوی به عنوان مسوول راه اندازی موقت این دانشگاه تعیین شده است.

وی خاطرنشان کرد: مدیرکل دفتر گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم نیز پیگیری های لازم به منظور تامین نیروی انسانی هیئت علمی این دانشگاه را انجام خواهد داد.

وی تاکید کرد: در فاز اول برای احداث این دانشگاه 30 هکتار زمین در نظر گرفته شده است.

کد خبر 1248289

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha