محمود عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر در دماوند اظهار داشت: با وجود گذشت تنها هشت سال از تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند این واحد علمی با تصویب سه رشته کارشناسی ارشد به دنبال ارتقای برخی مقاطع به دکتری است.
وی عنوان کرد: سیاستهای اصلی بخش آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی دماوند اجرای مقررات درسطحی بالا، تسریع در امور دانشجویی و افزایش کیفیت آموزشی است.
این مسئول یکی از مهمترین بخشهای هر واحد دانشگاهی را بخش آموزش خواند و گفت: وظایف اصلی آموزش تصویب رشته ها، جذب دانشجو، جذب هیئتهای علمی و اساتید، ارائه دروس، برگزاری امتحانات، اجرای سایر مقررات به همراه تسریع در امور مختلف و برگزاری آزمونهای سراسری دانشگاه است.
وی ادامه داد: بخش آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با همراهی دیگر همکاران این بخش سعی بر انجام درست و صحیح وظایف مذکور به بهترین شکل ممکن داشته و به جرات می توان گفت تصویب رشته هایی مناسب، جذب اساتید مجرب و جذب دانشجو در این مرکز علمی از رشد بسیار خوب و قابل قبولی برخوردار است.
عسگری با بیان اینکه در حال حاضر یکی از امور در حال پیگیری توسط این حوزه و دانشگاه، جذب نیروهای مناسب است، عنوان کرد: با عنایت به افزایش دانشجو، سعی برایجاد تناسب بیشتر در این زمینه براساس بخشنامه های مربوطه وجود دارد.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی دماوند از تلاش برای اخذ مجوزهای لازم جهت ایجاد نخستین رشته دکترای در این مرکز علمی خبر داد و افزود: در حال حاضر سه رشته تحصیلی کارشناسی ارشد و 28 رشته با گرایشهای مربوطه در مقاطع کارشناسی و کاردانی وجود دارد که اکثر آنها در ردیف رشته های فنی و مهندسی محسوب می شوند اما این واحد درخواست خود مبنی بر اخذ مجوزهای لازم جهت ایجاد رشته دکتری زمین شناسی بعنوان نخستین رشته مقطع دکتری را ارائه کرده است.
وی درخصوص دیگر درخواستهای افزایش رشته در این مرکز علمی خاطرنشان کرد: علاوه بر این درخواست ایجاد رشته هایی نظیر کارشناسی ارشد رشته های علوم تربیتی گرایش مدیریت آموزشی، ارتباطات گرایش مدیریت رسانه، رشته حسابداری، کارشناسی رشته زمین شناسی گرایش اکتشاف نفت و کارشناسی برق گرایش کنترل نیز در این دانشگاه ارائه شده که البته بسیاری از مراحل مربوط به این کارکرد به انجام رسیده اما تحقق کامل آن مستلزم تکمیل مراحل، بررسی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و اعلام رای نهایی وزارت علوم است.
وی درخصوص دیگر درخواستهای افزایش رشته در این مرکز علمی خاطرنشان کرد: علاوه بر این درخواست ایجاد رشته هایی نظیر کارشناسی ارشد رشته های علوم تربیتی گرایش مدیریت آموزشی، ارتباطات گرایش مدیریت رسانه، رشته حسابداری، کارشناسی رشته زمین شناسی گرایش اکتشاف نفت و کارشناسی برق گرایش کنترل نیز در این دانشگاه ارائه شده که البته بسیاری از مراحل مربوط به این کارکرد به انجام رسیده اما تحقق کامل آن مستلزم تکمیل مراحل، بررسی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و اعلام رای نهایی وزارت علوم است.
این مسئول در پاسخ به سوال خبرنگار مهر که آیا امکانات واحد دماوند با این ارتقا رشته سازگار است، گفت: شناسایی و اعلام نیازمندیهای ارتقا و گسترش رشته های تحصیلی و افزایش جذب دانشجو بر عهده حوزه آموزش و تهیه و ایجاد این امکانات با سایر حوزه ها است اما در هر صورت درخواستهای لازم به واحدهای مربوطه اعلام شده است که خوشبختانه پیگیری لازم توسط این حوزه ها صورت گرفته است.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی دماوند ادامه داد: اطلاع رسانی به دانشجویان از طریق راه اندازی وبلاگی جهت ارائه آخرین اخبار آموزشی، درج موارد لازم پیرامون نحوه حضور در کلاسهای درس، برنامه های اساتید و سایر مباحث را می توان از جمله اقدامات مناسب حوزه آموزش در زمینه حصول رضایت دانشجویان برشمرد.
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستانهای فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود دو هزار متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران تعداد 27 هزار و 418 خانوار شامل 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.
نظر شما