۹ فروردین ۱۳۹۰، ۱۵:۵۷

سفرهای نوروزی در محورهای استان مرکزی 25 درصد افزایش یافت

سفرهای نوروزی در محورهای استان مرکزی 25 درصد افزایش یافت

اراک - خبرگزاری مهر: معاون راهداری اداره کل راه و ترابری استان مرکزی گفت: تعداد سفرهای نوروزی هفته اول نوروز امسال نسبت به مدت مشابه 25 درصد افزایش یافت.

اکبر سلیمیان در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: با این افزایش امنیت راهها نیز افزایش یافته است و البته تلفات جاده ای نسبت به گذشته کاهش یافته است.

وی گفت: این تلفات 15 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت.

سلیمانیان با بیان اینکه، این کاهش تلفات مدیون فرهنگ سازی و انجام اقدامات بهه سازی در راهها است، خاطر نشان کرد: در این مدت راهها و راهدارخانه ها به سیستم های GPS و تابلوهای هشدار دهنده تجهیز شد.

او از افزایش 15 درصدی تجهیزات خودروها و نیروها در مدت یاد شده اشاره کرد و گفت: این امر امنیت مسافران را افزایش داده است.

سلیمانیان استان مرکزی را کریدور اصلی راه های اصلی کشور دانست و گفت: امسال 13 مرکز امداد جاده ای و هفت راهدارخانه مجهز به کلیه امکانات به منظور امنیت خاطر مسافران نوروزی در محورهای استان آماده شد.         

کد خبر 1278703

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha