به گزارش خبرگزاری مهر، کمال علیپور با اشاره به مهمترین اقداماتی که در سال گذشته به انجام رسیده و اهداف و برنامه های شرکت ساماندهی مشاغل در سال جدید اظهار کرد: برای ساماندهی مشاغل در شهر تهران ابتدا باید شناخت صحیح از کل صنایع و مشاغل شهر پیدا می کردیم که در این راستا، سال گذشته طرح جامع ساماندهی صنایع و مشاغل تهیه و بهمن ماه به اتمام رسید.
وی ادامه داد: طرح جامع ساماندهی صنایع و مشاغل پس از بررسی در کمیسیون مربوطه در شورای شهر تا پایان فروردین ماه در صحن علنی شورا مورد بررسی قرار می گیرد.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران خاطرنشان کرد: در این طرح، صنوف مختلف با عنوان های صنوف قرمز، زرد و سبز مشخص شده که صنوف قرمز نباید در داخل شهر به فعالیت بپردازند، صنوف زرد با ارائه تمهیدات می توانند داخل شهر فعالیت کنند و صنوف سبز باید از کمک و حمایت های لازم برای فعالیت در داخل شهر برخوردار شوند که به طور کل این طرح با اطلاعات کامل و دقیق در مورد صنوف مختلف امکان مکان سنجی و تصمیم گیری مناسب برای اصناف را محقق می سازد.
علیپور با بیان اینکه طرح جامع ساماندهی صنایع و مشاغل می تواند به عنوان یک چشم انداز مناسب در تصمیم گیری ها مورد استفاده قرار گیرد، افزود: به طور کل تهیه این طرح یکی از اقدامات مهم شهرداری بوده که سال ها مغفول مانده بود و طی 8 تا 9 ماه گذشته به طور مناسب آماده شد.
وی در مورد مهمترین برنامه های پیش بینی شده در شرکت ساماندهی مشاغل برای سال 90 به راه اندازی بانک اطلاعات صنایع و مشاغل اشاره کرد و گفت: در اسفند ماه سال گذشته برای راه اندازی این بانک پیمانکار و مشاور قوی از مرکز مطالعات شهر تهران معرفی شد و مقدمات کار هم اکنون آغاز شده تا طی 8 ماه آینده بانک اطلاعات صنایع و مشاغل شهر تهران راه اندازی شود.
مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه تا پایان مهر ماه سال جاری بانک اطلاعات صنایع و مشاغل شهر تهران راه اندازی می شود، افزود: با راه اندازی این بانک، اطلاعات دقیق کارکنان در اصناف گوناگون به شکل کامل دریافت می شو د تا برنامه ریزی های دقیق برای انتقال، حمایت و ارائه تمهیدات لازم به طور مناسب به انجام رسد.


نظر شما