به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، دکتر مرضیه وحید دستجردی در جلسه شورای اداری شهرستان خاش اظهار داشت: این طرح در سال گذشته در شهرهای زیر 20 هزار نفر اجرا می شد.
وی گفت: تمام تلاش دولت بر این است که سیستان و بلوچستان در بخش بهداشت و درمان آباد باشد و خدمات شایسته ای به مردم پرتلاش این منطقه ارائه شود.
وی افزود: احداث و راه اندازی دانشکده پرستاری و مامایی و اختصاص یکصد تخت دیگر برای بیمارستان 145 تخت خوابی امام خمینی (ره) خاش از مصوبات مهم در این شهرستان است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: از اولویتهای مهم وزارت بهداشت در خاش، مجهز کردن این بیمارستان، اختصاص پزشکان متخصص چشم و ارتوپدی، تامین دیگر نیروهای متخصص، ایجاد پایگاههای اورژانس، خانه بهداشت و مراکز درمانی روستایی، تکیه بر نیروهای بومی و تلاش برای ماندگاری نیروهای متخصص است.
دستجردی گفت: این نوید را به مردم خوب منطقه می دهیم که در سفر چهارم هیئت دولت به استان، وزرا و نمایندگان بیشتری از طرف دولت به خاش سفر کنند و از نزدیک با مشکلات، کمبودها و نارسایی های منطقه آشنا شوند و برای رفع آنها در جلسه های تخصصی دولت تصمیم گیری شود.
وزیر بهداشت در پایان این جلسه از ارتقاء شاخص های سلامت در کشور و افزایش امکانات و تجهیزات در بیمارستانها و مراکز درمانی در مناطق مختلف خبر داد و افزود: جذب و استخدام نیروهای پرستاری از اولویت های مهم دولت است.
فرماندار خاش نیز در این جلسه با اشاره به پتانسیل ها و توانمندی های خاش گفت: تامین آب شرب سالم و بهداشتی، راه اندازی بیمارستان، احداث بازارچه مرزی روتک، احداث سد کارواندر، جاده سازی، احداث دانشکده های صنعت و معدن، پرستاری، دبیرستان بهیاری، احداث چهار سد، تخصص اعتبار ویژه برای آب شهری از جمله خواسته های مهم مردم منطقه است.
علیرضا شهرکی افزود: تخصیص اعتبار ویژه به بخش روستایی و اصلاح شبکه شهری، کمک به شهرداری های نوک آباد و خاش، نبود امکانات مشخص و اعتبار ویژه به بخش هنرمندان شهرستان، ارتقای مرکز ایرندگان به شهر، تبدیل روستاهای اسماعیل آباد و ده پابید به شهر، تبدیل بخش پشت کوه به دهستان سرحد از دیگر مشکلات شهرستان خاش است که باید در دستور کار هئیت دولت قرار گیرد.


نظر شما