به گزارش خبرنگار مهر در دماوند، شاهرخ رامین ظهر شنبه در نشستی که با حضور مسئولان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند در محل این اداره برگزار شد طی سخنانی خاطرنشان کرد: سال گذشته به هنگام برگزاری نخستین جشنواره فیلم کوتاه سیب، شهرستان دماوند دوره دانشجویی خود را طی کرد و بطور قطع رویداد هنری مذکور امسال بهتر از سال قبل برگزار خواهد شد.
این مسئول با اشاره به مواهب برگزاری جشنواره فیلم سیب افزود: جشنواره فیلم سیب دماوند در سال گذشته با حمایت مسئولان امر و پیگیریهای بعمل آمده مواهب مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بسیاری را به همراه داشت.
وی ادامه داد: احداث هفت سالن کوچک در مناطق مختلف شهرستان دماوند و حفظ آنها از دیگر مواهبی بود که این جشنواره برای شهرستان دماوند به ارمغان آورد و می توان هنرهای دیگر را نیز در کنار این رویداد فرهنگی تقویت کرد و توسعه داد.
رامین از تثبیت دبیرخانه جشنواره فیلم سیب در دماوند خبر داد و گفت: با پیگیریهای بعمل آمده و تلاش مسئولان امر دبیرخانه دائمی جشنواره سیب در شهرستان دماوند تثبیت شد و از این پس رویداد هنری مذکور بصورت سالانه در دماوند برگزار می شود.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه حضور خانواده ها در همایشهای هنری را موجب توسعه فرهنگ در جامعه دانست و افزود: آنچه که می تواند تلفیق هنر و فرهنگ را به امری سودمند برای فرزندان مبدل سازد حضور دائمی و موثر خانواده ها در عرصه های هنری است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند نیز در ادامه این نشست طی سخنانی خاطرنشان کرد: سال گذشته جشنواره فیلم سیب دماوند تا آستانه انصراف نیز پیش رفت اما حضور دکتر رامین نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه موجبات برگزاری این همایش هنری را فراهم آورد.
رمضان بصیرت ادامه داد: اما امسال ارکان مختلف شهرستان دماوند پیرامون برگزاری جشنواره فیلم سیب آماده تر و با تجربه تر از سال گذشته می توانند رویداد هنری یاد شده را با کیفیت بهتری برگزار کنند.
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستانهای فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود دو هزار متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران تعداد 27 هزار و 418 خانوار شامل 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه گفت: با پیگیریهای بعمل آمده و تلاش مسئولان امر دبیرخانه دائمی جشنواره "فیلم سیب" در دماوند تثبیت شد و از این پس رویداد هنری مذکور بصورت سالانه در این شهرستان برگزار می شود.
نظر شما