۳ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۳:۳۹

پن، برولین و گاسلینگ در فیلم "دارو دسته تبهکاران " بازی می‌کنند

پن، برولین و گاسلینگ در فیلم "دارو دسته تبهکاران " بازی می‌کنند

شان پن، جاش برولین و رایان گاسلینگ برای ایفای نقش در فیلم "دارو دسته تبهکاران" با استودیوی برادران وارنر وارد مذاکره شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، به نقل از ورایتی استودیوی برادران وارنر پیش از این به طور مستقیم به شان پن و رایان گاسلینگ پیشنهاد بازی در این فیلم را ارائه داده بود اما هنوز مذاکرات رسمی با این دو نفر به طور رسمی آغاز نشده است.

قرار است "دار و دسته تبهکاران" را روبن فلایشر بر اساس فیلمنامه ای نوشته ویل بیل کارگردانی کند. دان لین و کوین مک کورمیک تهیه کنندگی این فیلم را بر عهده خواهند داشت.

فیلمنامه "دار و دسته تبهکاران" با الهام از مجموعه مقالاتی تحت عنوان "داستان‌هایی از دار دسته تبهکاران" که در روزنامه لس‌آنجلس تایمز منتشر شد، به رشته تحریر در آمده است.

این مقاله‌ها را پل لیبرمن با همکاری اداره پلیس درباره فعالیت‌های مجرمانه در لس آنجلس در دهه 1940 نوشته بود. شان پن به زودی در پروژه دیگری از محصولات وارنر با عنوان "آخرین تصویر" جلوی دوربین می‌رود. از رایان گاسلینگ نیز به زودی فیلم "عشق احمقانه دیوانه‌وار" روی پرده خواهد رفت. این فیلم نیز از محصولات استودیوی برادران وارنر است.

جاش برولین هم هم اکنون مشغول بازی در فیلم "مردان سیاهپوش 3" است.

کد خبر 1295317

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha