پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۵:۵۵

معاون وزیر علوم عنوان کرد:

برگزاری مسابقات قرآن دانشگاهیان/ تصویب المپیاد معارف و علوم قرآنی

برگزاری مسابقات قرآن دانشگاهیان/ تصویب المپیاد معارف و علوم قرآنی

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، گفت: وزارت علوم ‌برنامه‌های مختلفی را در جهت توسعه فرهنگ قرآنی در فضای دانشگاهی در نظر گرفته که از آن جمله می توان به مسابقات قرآن اساتید دانشگاه و ‌مسابقات قرآن کارکنان دانشگاه اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر غلامرضا خواجه سروی در مراسم اختتامیه بیست و ششمین دوره مسابقات قرآنی دانشجویان سراسر کشور اظهارداشت: بزودی مسابقات قرآنی خانواده‌های دانشگاهی نیز از سوی وزارت علوم در دانشگاه‌ها برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، ‌تحقیقات و فناوری با بیان اینکه کشور در آستانه یک تحول بزرگ قرار دارد و باید به سمت تولید علم جهت‌دار گام برداشته شود، گفت: علم جهت‌دار با تکیه بر قرآن کریم محقق خواهد شد. علمی مورد نظر اسلام است که بدون انحصار، جهت‌دار و هدفمند باشد و  چنین علمی این توان را دارد که اهداف انقلاب اسلامی را در زمینه‌های مختلف محقق کند.

خواجه سروی با تاکید بر لزوم فراگیر شدن خواندن قرآن یا تفسیر این کتاب آسمانی در میان خانواده‌های دانشگاهی، گفت: دانشگاه‌ها موظف هستند فکری را تولید کنند و بپرورانند که جهت آن به سمت قرآن و خدا باشد. باید تلاش کرد که همه دانشگاهیان قرآن را درست تلاوت کنند و تنها نباید فراگیری قرآن محدود به جشنواره ها و مسابقات قرآنی شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، یادآور شد: برترین های المپیادهای فرهنگی دانشگاهها از امتیاز ویژه تحصیلی بهره مند می‌شوند و می‌توانند به مقاطع تحصیلی بالاتر راه پیدا کنند. برای فعالان قرآنی برتر دانشگاه‌ها نیز امتیازاتی در نظر گرفته شده است و جشنواره ملی قرآن کریم نیز بر همین اساس برگزار می شود.

وی اظهارداشت: تمام دانشگاه ها موظف شده‌اند که حوزه قرآنی را تقویت کنند و از سال 89 نیز فعالیت قرآنی دانشجویان و اعضای هیأت علمی و کارکنان افزایش یافته است. اعزام فعالان برتر قرآنی به سایر کشورها و دیگر دانشگاه‌های داخلی از سوی وزارت علوم در دستور کار است. 

خواجه سروی خاطر نشان کرد: تسهیلاتی برای فعالان قرآنی برای سفرهای سیاحتی سوریه، عتبات عالیات پیش بینی شده و نیز اعتباری به مبلغ 10 میلیارد ریال به عنوان وام زیارتی برای ارائه به مجموعه دانشجویان فعال قرآنی در نظر گرفته شده است.

وی، تقویت امور فرهنگی اعضای هیئت علمی در دانشگاهها، برگزاری برنامه‌های مختلفی در ایام محرم و صفر در دانشگاهها، سوق دادن دانشگاهیان به سمت کتاب‌هایی از جمله نهج البلاغه، صحیفه سجادیه در دانشگاه‌ها را از جمله اولویتهای این معاونت برشمرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: همچنین به زودی شاهد برگزاری مسابقات احکام در سطوح مختلف دانشجویی، کارکنان و اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌ها خواهیم بود. همچنین برای تقویت کار زیربنایی فرهنگی، اعتقادی و دینی در دانشگاه‌ها، برگزاری المپیاد معارف و علوم قرآنی و المپیاد مبانی اسلامی را مصوب کرده است.

خواجه سروی یادآورشد: وزیر علوم به کل دانشگاه‌های دولتی ابلاغ کرده است که معاونت فرهنگی و دانشجویی از هم تفکیک شوند که تاکنون 50 دانشگاه دولتی این ابلاغیه را اجرا کردند و 25 دانشگاه‌ دیگر نیز در شرف تفکیک هستند و پیش‌بینی می‌شود تا مهرماه امسال تمام معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی به طور مستقل در دانشگاه‌ها فعالیت کنند.

کد خبر 1301128

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha