۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۷:۱۵

موحدنیا:

شوراهای اسلامی آذربایجان شرقی از مسائل جناحی پرهیز کنند

شوراهای اسلامی آذربایجان شرقی از مسائل جناحی پرهیز کنند

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی گفت: اعضای شوراهای اسلامی از مسائل جناحی و باندی در درون شوراها پرهیز کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در سراب، مرتضی موحدنیا ظهر چهارشنبه در همایش شوراهای اسلامی شهرستان سراب با بیان اینکه در سطح کشور بیش از 110هزار اعضای شوراهای اسلامی وجود دارد، افزود: از این تعداد شش هزار و 138 نفر عضو شوراهای اسلامی در استان آذربایجان شرقی هستند.

وی با بیان اینکه دراسلام به شور و مشورت اهمیت فراوانی داده شده، گفت: شوراها ریشه در اعتقادات دینی و مذهبی مردم دارند .

موحدنیا فرمان تشکیل شوراهای اسلامی از سوی حضرت امام خمینی (ره) بعد از 77 روز از پیروزی انقلاب اسلامی را نشانگر جایگاه ممتاز شوراهای اسلامی در نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد.

وی با بیان بخشهایی از اختیارات شوراهای اسلامی در قوانین موجود کشور اظهار داشت: کمک به برنامه های دولت در عرصه های مختلف و بالابردن روحیه مشارکت مردمی از جمله وظایف اصلی شوراهای اسلامی است.

موحدنیا نقش شوراهای اسلامی را در اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها مثبت ارزیابی کرد و ابراز داشت: با ایجاد و تقویت احساس تعلق در بین مردم نسبت به طرح های دولت ، موفقیت این برنامه ها به دلیل مشارکت مردم بالا می رود.

وی همچنین از روستاییان خواست تا نسبت به نوسازی و مقاوم‌سازی خانه‌های خود با استفاده از تسهیلات دولتی توجه بیشتری داشته باشند.
 

کد خبر 1305196

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha