۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۲:۳۸

یک ناشر:

ارشاد به گستردگی تولید اهمیت نمی‌دهد/ غرفه ما همیشه 9 متری است!

ارشاد به گستردگی تولید اهمیت نمی‌دهد/ غرفه ما همیشه 9 متری است!

زهرا یزدی‌نژاد مدیر انتشارات خورشیدباران با انتقاد از برخی مسائل جاری در نمایشگاه کتاب تهران گفت: در این چند سال که در نمایشگاه شرکت کرده‌ایم، فقط غرفه 9 متری به ما تعلق گرفته است.

زهرا یزدی‌نژاد مدیر انتشارات خورشید باران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ما امسال با حدود 85 عنوان کتاب در نمایشگاه شرکت کرده‌ایم که از این تعداد 4 عنوان چاپ اولی هستند و نام این عناوین عبارت است از: " آواز تا نخورده"، " کافه سکوت"، " رازهای شعله ور" و " باغ سوخته".

این ناشر در ادامه سخنانش با انتقاد از بعضی سیاست‌های جاری در برگزاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: از سال 82 که فعالیت نشر را آغاز کردم و آن زمان 4 عنوان بیشتر در کارنامه‌ام نداشتم، تا امروز که 100 عنوان کتاب منتشر کرده‌ام، فقط غرفه‌ 9 متری به انتشارات خورشیدباران اختصاص یافته است. به دلیل مساحت کم غرفه نمی‌توانیم همه عناوین جدید را در معرض دید مخاطبان قرار بدهیم.

وی افزود: این مشکل همیشه برای ما وجود داشته و با دو میز نمی‌توان همه محصولات را به مردم معرفی کرد. امیدوارم چینش غرفه‌های نمایشگاه روزی به صورت دایره‌ای دربیاید. چون با این حالت لایه‌لایه‌ای که وجود دارد، تعدادی از غرفه‌ها عقب‌تر از دیگر غرفه‌ها قرار می‌گیرند و وقتی مخاطب به این غرفه‌ها برسد، دیگر نه پول، نه حوصله، نه توان  و نه وقت دارد. در حالی که غرفه برخی از ناشرها در نبش یا در قسمت‌های ابتدایی نمایشگاه باشد، حق ناشرانی که در قسمت‌های انتهایی قرار دارند، ضایع می‌شود.

یزدی‌نژاد ادامه داد: همکاران ما در انتشارات معتقد بودند بهتر است با وضع موجود، در نمایشگاه امسال شرکت نکنیم، اما من معتقدم به عنوان یک ناشر باید در نمایشگاه حضور داشت، هرچند وضعیت فعلی باعث ضرر و زیان ناشران می‌شود. باید از طراحان و کارشناسان برای حل این مسائل درخواست کمک شود و برای چینش غرفه‌ها تدبیری اندیشید.

کد خبر 1305969

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha