۸ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۱۹

توسط حوزه هنری قم؛

"امضایی در انتهای ریل" نقد شد

"امضایی در انتهای ریل" نقد شد

قم - خبرگزاری مهر: نشست تخصصی نقد و بررسی مجموعه شعر دفاع مقدس «امضایی در انتهای ریل» توسط حوزه هنری تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست کتاب «امضایی در انتهای ریل» شامل مجموعه‌ای از اشعار سپید صدرالدین انصاری‌زاده، شاعر جوان استان قم که در موضوع شعر پایداری سروده شده و توسط دفتر مطالعات و ادبیات پایداری حوزه هنری استان قم منتشر شده است مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

استاد احمد نادمی ازچهره‌های مطرح عرصه نقد شعر سپید در کشور در این نشست پس از مروری بر جایگاه شعر جنگ در جهان و ایران، از آن به عنوان یک ژانر ادبی نام برد.

وی در ادامه با بررسی مجموعه شعر «امضایی در انتهای ریل» از توجه شاعر به تصویر و روایت و نیز استفاده از تکنیک به عنوان ویژگی‌های این کتاب نام برد و این اثر را موفق‌ترین کتاب انصاری‌زاده و نیز یکی از نمونه‌های مناسب در میان آثار نسل جدید شاعران دفاع مقدس دانست.

همچنین مرتضی کاردر یکی از شاعران و نویسندگان استان قم نیز با اشاره به نگاه انسانی شاعر به مقوله جنگ و نیز نگاه تغزلی – حماسی او، این مجموعه را کتابی موفق و قابل توجه خواند و برخی بازی‌های زبانی بیش از حد را مورد نقد قرار داد.

در پایان این نشست، اساتید شعر و شاعران اظهار امیدواری کردند که مجموعه شعر «امضایی در انتهای ریل» به عنوان اثر موفق و تاثیرگذار در مجامع ادبی کشور دیده شود و صدای آن شنیده شود.
کد مطلب 1323298

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha