۱۱ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۰۰

مجید برزگر:

صادرات کالا از استان قزوین به پاکستان 10 درصد افزایش یافت

صادرات کالا از استان قزوین به پاکستان 10 درصد افزایش یافت

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون تجارت خارجی سازمان بازرگانی استان قزوین گفت: حجم صادرات استان به کشور پاکستان در سال گذشته بیش از 10 درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید برزگر در جلسه مشترک روسای اتاق بازرگانی قزوین و گجرات پاکستان که ظهر
چهارشنبه در محل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن قزوین برگزار شد اظهارداشت: پاکستان در زمره 10 کشور هدف صادراتی
استان قزوین محسوب می شود که توسعه مناسبات با آن در اولویت سازمان بازرگانی استان قرار داد.
 
وی افزود: در سال گذشته مجموعا 546 میلیون دلار کالا از ایران به پاکستان صادر شد که بیش از 12 میلیون دلار آن از استان قزوین بوده است.
 
برزگر اظهارداشت: کالاهای صادر شده از قزوین به پاکستان شامل مواد شوینده، مایع ظرفشویی، موتورسیکلت، موکت، مواد غذایی، کاشی و سرامیک و شیشه بوده است.
 
وی از حجم واردات 382 میلیون دلاری از کشور پاکستان به ایران هم خبرداد و تصریح کرد: بیشترین کالاهای وارداتی از پاکستان به کشورمان را برنج، نارنگی خشک، گلابی، انبه، تخم کنجد، لاشه و شقه گوسفندی، پارچه تاروپود از کنف و الیاف سلولزی تشکیل می دهد.
 
معاون توسعه تجارت خرجیسازمان بازرگانی استان قزوین اظهارامیدواری کرد با تبادل هیئتهای تجاری قزوین و لاهور پاکستان میزان صادرات کالا از استان به این کشور به 20 میلیون دلار بالغ شود.
 
رئیس اتاق بازرگانی گجرات پاکستان عصر چهارشنبه از واحدهای صنعتی کاشی و سرامیک برلیان، کارخانه شیشه لیا، شرکت سرو کاسپین، تولید کننده دستمال کاغذی و بهداد، تولید کننده مواد شوینده در استان قزوین دیدن کرد.
کد خبر 1326798

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha