به گزارش خبرنگار مهر در این مراسم که به همت فرمانداری و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دیواندره شامگاه روز گذشته بر گزار شد، ابتدا فرماندار دیواندره اجرای این مراسم را در راستای منویات سفر مقام معظم رهبری به استان کردستان ذکر کرد و گفت : با توجه به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند استان کردستان استانی فرهنگی است، تجلیل از مفاخر علمی و فرهنگی استان گامی در راستای عملی کردن فرمایش معظم له است.
عبدالسلام کریمی در ادامه به شخصیت چند بعدی علمی و فرهنگی مدرس کرفتو اشاره کرد گفت: با توجه به گستره امکانات علمی در زمان وی، سید محمدصادق حسینی به درستی شخصیتی ممتاز در میان چهره های فرهنگی و مشاهیر دوره خود بوده است.
وی با اشاره بر لزوم تجلیل و تکریم شخصیت های این چنین فرهنگی و علمی در شهرستان دیواندره بیان کرد: باید با برگزاری همایش های این چنین زمینه را برای معرفی اینگونه شخصیت ها به عنوان الگو برای نسل جوان فراهم کرد.
در ادامه این مراسم چهار نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و چهره های برتر فرهنگی و ادبی هر یک به ارائه مقاله های خود در زمینه های مختلف کاری و شخصیتی "مدرس کرفتو" پرداختند.
در این مراسم همچنین گروههای دف نوازی در دو نوبت با قرائت اشعاری از سید محمد صادق حسینی در مدح پیامبر اسلام (ص) به ارائه برنامه پرداختند.


نظر شما