پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ تیر ۱۳۹۰، ۱۲:۱۵

در سال 89/

6.5 میلیون نفر به مراکز درمانی تامین اجتماعی گلستان مراجعه کردند

6.5 میلیون نفر به مراکز درمانی تامین اجتماعی گلستان مراجعه کردند

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیر درمان تامین اجتماعی گلستان گفت: بیش از دو میلیون نفر در مراکز ملکی و 4.5 میلیون نفر در مراکز طرف قرارداد در سال 89 درمان شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد صرتی پیش از ظهر سه شنبه در گفتگویی خبری افزود: این امر بیانگر تلاش همکاران شاغل در مراکز تأمین اجتماعی بوده و رضایت مشتریان وظیفه انسانی و دینی شاغلین در مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان است.

وی اظهار داشت: دو بیمارستان تأمین اجتماعی استان موفق به اخذ گواهینامه IMS بعنوان اولین مراکز در شمال و شرق کشور شدند.
 
وی عنوان کرد: اخذ گواهینامه ایزو IMS که مرکب ازOHSAS 18001:2007 , ISO 14001:2004, ISO 9001:2008  از شرکت بین المللی معتبر IMQ  نشانۀ تلاش همکاران و تیم پزشکی در ارائه خدمات با کیفیت است.
 
نصرتی بیان داشت: این موفقیت در بیمارستانهای حکیم جرجانی گرگان و خاتم الانبیاء (ص) گنبدکاووس برای اولین بار در شمال و شرق کشور کسب شده است.
 
وی مفهوم کسب این نوع گواهینامه ها را تفکر سیستماتیک مدیران تأمین اجتماعی در کشور و استان در ارتقاء شاخصها دانست و گفت : توجه به سیستمهای مدیریت کیفیت یعنی توجه به مشتری است.
 
نصرتی بیان داشت: دو سال تلاش برای اخذ گواهینامه IMS بیانگر این است که ما موفق شده ایم نیروی انسانی ماهر و با انگیزه ای را تربیت کنیم.
 
مدیر درمان تامین اجتماعی گلستان افزود: تجهیزات پزشکی قابل قبولی را جذب کردیم و در راستای افزایش 200 تخت بیمارستانی در دو مرکز بستری در حال اقدامات ویژه هستیم.
 
وی عنوان کرد: بودجه استان از حدود 40 میلیارد تومان در 2 سال قبل هم اکنون حدود 70 میلیارد تومان رسید و در فرآیندهای جاری ارتقاء قابل قبولی ایجاد شده است.
کد خبر 1351842

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha