به گزارش خبرنگار مهر، اکبر نیکزاد پیش از ظهر جمعه در بازدید از پروژه های عمرانی شهرستان گچساران، گفت: مجریان و پیمانکار پتروشیمی گچساران باید به طور صریح علت عدم پیشرفت فیزیکی این پروژه را مطرح کنند تا در تهران با متولیان امر پیگیر مشکلات آن شویم.
نیکزاد اظهار داشت: لازم است در جلسه ای با حضور مسئولان مربوطه در تهران این موضوع مورد بررسی بیشتر قرار گیرد تا در روند اجرایی این پروژه تسریع مفیدی انجام شود.
وی با اشاره به نقش این پروژه در کاهش نرخ بیکاری در گچساران، بیان کرد: مردم این شهرستان منتظر آغاز فعالیت اجرایی این پتروشیمی هستند.
نماینده گچساران: هنوز مجریان این پروژه را نمی شناسم
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس نیز با انتقاد از روند اجرای این پروژه گفت: از پیمانکار، دست اندرکاران، مجریان و روند پیشرفت فیزیکی پتروشیمی گچساران به شدت گله مندم.
سید قدرت الله حسینی پور افزود: برای من و مردم این شهرستان به خوبی مشخص نشده است که مجری، پیمانکار و در کل صاحب این پتروشیمی چه کسانی هستند و طرف ما که بتوانیم با آنها حرف حسابمان را بزنیم کیست.
به گزارش خبرنگار مهر، طرح پتروشیمی گچساران که در آبان ۸۱ تصویب و آغاز شد، برای بار دوم و در فروردین ۸۶ با حضور برخی مسئولان وزرات نفت و نمایندگان مجلس، کلنگ آن بر زمین زده شد و در آن روز مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از بهره برداری مجتمع پتروشیمی گچساران تا چهار سال آینده خبر داد.
این طرح که قرار بود به گفته مسئولان با تولید بیش از یک میلیون تن اتیلن در سال بعد از واحد جم عسلویه، بزرگ ترین تولیدکننده این محصول در کشور و دومین واحد تولیدکننده اتیلن در جهان باشد، به عنوان مادر مجتمع های پتروشیمی "بروجن"، "دهدشت"، "ممسنی" و "کازرون" معرفی شده است.
استاندار از پروژه های مهم گچساران بازدید کرد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین به منظور بررسی و اطلاع از کیفیت، آخرین روند پیشرفت فیزیکی، تسریع در روند پروژه ها و تامین منابع و اعتبار و رفع دیگر مشکلات جانبی از دیگر پروژه های مهم شهرستان گچساران بازدید کرد.
نیکزاد، توسعه و فعال کردن کارخانه دولتی تولید قطعات ماشین آلات صنایع نفت و گاز و پتروشیمی گچساران را برای تولید و اشتغال با اهمیت دانست و گفت: برای فعالیت آن با کمک متولیان امر در تهران پیگیری لازم را به عمل می آورم.
وی در خصوص دانشکده نفت گچساران که نیاز به سلف سرویس، خوابگاه، محوطه سازی و تجهیزات دارد، گفت: با توجه به تکمیل شدن این دانشکده و ضرورت جذب دانشجو، تلاش می کنیم از طریق وزارتخانه نفت و وزارتخانه مربوطه کمبودهای این دانشکده را رفع کنیم.
استاندار، در بازدید از بیمارستان 96 تختخوابی گچساران با پیشرفت فیزیکی 50 درصد که به نام "بیمارستان حضرت بی بی حکیمه (س)" نامگذاری شد، گفت: این بیمارستان باید هر ماه هفت درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد و ظرف مدت هفت ماه دیگر به بهره برداری برسد.
وی بیان داشت: به زودی در کنار این بیمارستان، عملیات اجرایی بیمارستان 96 تختخوابی دیگری آغاز خواهد شد.
استاندار همچنین در بازدید از آخرین روند کاری زیرگذر شهر گچساران که 17 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: این زیرگذر که به لحاظ اعتبار مشکلی ندارد، باید ظرف مدت یک ماه تاسیسات مخابرات، برق و گاز در آن جابجا شود و پیمانکار تا هفته دولت سال 91 آن را تحویل دهد.
نظر شما