به گزارش خبرنگار مهر، حضور خسرو حیدری در تیم فوتبال سپاهان یکی از پر سروصداترین نقل و انتقالات لیگ دهم محسوب میشد زیرا وی برای تمدید قراردادش حاضر به گفتگو با مسئولان استقلال نشد و در چرخشی 180 درجهای سر از اصفهان درآورد تا پس از فابیو جانواریو و هاشم بیکزاده سومین بازیکن آبیپوشان تهرانی لقب بگیرد که به تیم قلعهنویی پیوست.
باشگاه استقلال پس از پیوستن حیدری به سپاهان در مطلبی به انتقاد از وی پرداخت و رقم دریافتیاش را یک میلیارد تومان عنوان کرد. این بیانیه حیدری را به واکنش وادار کرد که پس از این صحبتها کمیته حقوقی باشگاه استقلال از حیدری به خاطر اتهام به مسئولان این باشگاه و تشویش اذهان عمومی شکایت کرده و اعلام کرد وی باید در دادگاه حاضر و نسبت به حرفهای خود با ادله و سند پاسخگو باشد.
این پایان ماجرا نبود زیرا هواداران عصبانی استقلال واکنشهای متفاوتی علیه حیدری داشتند که اوج آن به دیدار تیم فوتبال سپاهان برابر راهآهن در هفته نخست لیگ دهم در اکباتان بازگشت که این بازیکن را "بیغیرت" نامیده و بارها علیه این هافبک ملیپوش شعار دادند. این اتفاق چند هفته بعد در بازی استقلال برابر سپاهان تکرار شد اما حضور تیم ملی در جام ملتهای آسیا و اقدامات مسئولان باشگاه استقلال، باعث کاهش این موضعگیریها شد.
بازگشت به استقلال به خاطر مشکلات خانوادگی
با قهرمانی سپاهان در لیگ برتر و صعود به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، امیر قلعهنویی، سیدمهدی رحمتی، غلامرضا عنایتی و ابراهیم توره بصورت قطعی از این تیم جدا شدند. در این بین خبر قرارداشتن نام خسرو حیدری هم در بین ستارههایی که قصد جدایی از سپاهان را دارند مطرح شد، موضوعی که واکنش این باشگاه اصفهانی را به همراه داشت.
سپاهانیها در اطلاعیهای اعلام کردند: "برخلاف اینکه برخی رسانهها از صدور رضایتنامه خسرو حیدری توسط این باشگاه خبر دادهاند، اعلام میکنیم این خبر غیر واقعی است. همچنین امکان جدایی یکطرفه برای ایشان میسر نبوده و این بازیکن بایستی طبق مقررات رفتار کند. ضمن اینکه باشگاه سپاهان برای صدور رضایتنامه حیدری شرط و شروط خاص خود را دارد."
مدارک موجود اما برخلاف ادعای سپاهانیها بود زیرا طبق بندی از قرارداد داخلی خسرو حیدری با باشگاه سپاهان که به امضای محمدرضا ساکت مدیرعامل سپاهان رسیده، این بازیکن برای تمدید قراردادش در سال دوم، میتواند در محدوه زمانی 20 روزه، بدون پرداخت هیچگونه وجهی از این تیم جدا شود و با تیم دیگر وارد مذاکره شده و قرارداد ببندد.
این اتفاق هم رخ داد و حیدری در تاریخ مقرر بصورت شفاهی و سپس بصورت کتبی از باشگاه سپاهان درخواست دریافت رضایت نامه کرد و از این باشگاه رسید دریافت کرد. بعد از آن حیدری درخواستش را در فدراسیون فوتبال ثبت کرد تا تمام اقدامات قانونی را انجام دهد.
بر اساس همین بند قرارداد و قانونی بودن جدایی خسرو حیدری از سپاهان، این بازیکن با مسئولان باشگاه استقلال مذاکره کرد و به توافق رسید اما برای ثبت قرارداد نیاز به دریافت رضایت نامه داشت، رضایتنامهای که در گرو تسویه حساب با باشگاه سپاهان است و ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان هم در موضع گیری رسمی اعلام کرد حیدری برای جدایی از سپاهان و دریافت تسویه حساب، باید این باشگاه را راضی کند.
گرچه ساکت در آخرین اظهار نظر حاضر شده با نگاه ملی تنها تا پایان لیگ قهرمانان آسیا در سال 2011، حیدری را حفظ و پس از آن در نیم فصل دوم لیگ و انجام توافقات مالی، رضایت نامهاش را برای حضور در تیم استقلال تهران صادر کند اما به نظر میرسد طبق بند موجود در قرارداد داخلی حیدری، این اقدام وجاهت قانونی نداشته باشد.
از سوی دیگر همین بند قانونی باعث شده حیدری علیه مسئولان باشگاه سپاهان موضوع گیری کرده و اعلام کند:" آنها به جای توجه به رویکرد انسانی و ملی درباره من، به تعهدات مکتوب خود پایبند باشند" و در نهایت تهدید به انتشار قراردادش کند.
در این قائله اما اگر سپاهانیها خود را دارای حق میدانستند، میبایست پس از این مصاحبه قرارداد داخلی و رسمی که فصل گذشته با خسرو حیدری منعقد کرده را روی خروجی سایت باشگاه قرارداده و یا بیانیهای صادر کنند اما سکوت آنها بیانگر مسائلی است که میتواند زمینهساز آبیپوش شدن حیدری در لیگ یازدهم شود. در صورتیکه خسرو حیدری امروز شنبه نتواند قراردادش را با استقلال به ثبت برساند، این بازیکن باید برای سپاهان بازی کند.
نظر شما