به گزارش خبرنگار مهر، محمدابراهیم فقیه زاده عصر سهشنبه در بازدید رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان قم از مرکز درمان ناباروی اضافه کرد: مرکز درمان ناباروری در طول سه سال فعالیت خود جایگاه مناسبی در کشور و در سطح منطقه پیدا کرده و در این مدت 17 هزار پرونده برای بیماران تشکیل داده است.
وی اظهار داشت: میزان موفقیت درمان ناباروری در این مرکز در مقایسه با کشورهای اروپایی در استفاده از روشهای مختلف و با توجه به آب و هوای قم در حد نرم و استاندار جهانی و حتی بالاتر است.
رئیس جهاد دانشگاهی قم، کاهش هزینه بیماران مراجعه کننده به این مرکز در مقایسه با مراکز دیگر و کشورهای دیگر را از دیگر امتیازات مرکز درمان ناباروری برشمرد و تصریح کرد: در حالیکه در کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا از 12 هزار یورو تا 15 هزار دلار برای درمان ناباروی هر بیمار هزینه میشود در این مرکز این میزان به یک چهارم و حتی یک سوم کاهش یافته است.
وی توسعه توریسم درمانی و توریسم مذهبی را از دیگر مزایای راه اندازی این مرکز برشمرد و بیان داشت: وجود این مرکز در کنار بارگاه کریمه اهل بیت(ع) سبب شده است تا ظرفیت مناسبی برای آشناکردن بیشتر مراجعان با فرهنگ تشیع همچنین توسعه توریسم مذهبی و بهره مندی اقتصادی واحدهای خدماتی و ... ایجاد شود.
اهتمام به موازین شرعی در درمان ناباروری
فقیه زاده پرداختن به درمان ناباروری براساس موازین شرعی را دیگر مزایای درمان در این مرکز بر شمرد و گفت: در این مرکز درمان ناباروری مطابق با موازین شرعی اعلام شده در فتاوای مراجع معظم تقلید انجام می شود.
در این بازدید همچنین محمدرضا قلندر، رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان قم با قدردانی از فعالیتهای جهاد دانشگاهی در عرصه های مختلف تاکید کرد: جهاد دانشگاهی در فعالیتهای خود به دنبال مسائل اقتصادی نیست بلکه هدفش ارائه خدمات مناسب درمانی، آموزشی و پژوهشی به مردم است بنابراین باید از این نهاد حمایت شود.
فقیه زاده خبرداد:
تشکیل 17 هزار پرونده درمانی در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم

قم - خبرگزاری مهر: رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم با اشاره به تشکیل 17 هزار پرونده درمانی برای بیماران مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان قم گفت: میزان موفقیت درمان ناباروری در این مرکز در حد نرم جهانی است.
کد خبر 1368422
نظر شما