به گزارش خبرنگار مهر، مهدی ایران نژاد با بیان این مطلب بعد از ظهر دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان کرج، ضمن گرامیداشت ایام ماه مبارک رمضان و دعوت از مسئولان برای استفاده از فیوضات این ماه اظهار داشت: این مهم بر اساس جداول هفتگی و ماهیانه صورت می گیرد تا فرمانداری بتواند با نظارت عالیه خود بر روند اجرای پروژه های عمرانی شهرستان نظارت دقیق داشته باشد.
وی افزود: تسریع در روند اجرای پروژه های عمرانی شهرستان نکته قابل توجهی است که با ابلاغ بودجه و اعتبارات دستگاه های شهرستان بیش از پیش مورد توجه و دقت نظر قرار می گیرد.
این مسئول اظهارداشت: امید می رود با برنامه ریزی های صورت گرفته دستگاه ها و ادارات مختلف شهرستان هرچه سریعتر بتوانند نسبت به مبادله موافقنامه های خود اقدام کنند تا پیش از پایان سال مالی پروژه های در دست اقدام تکمیل شود.
وی به بخشی از اعتبارات اختصاص یافته به دستگاه های مختلف شهرستان اشاره کرد و گفت: هر چند که با تشکیل استان البرز میزان اعتبارات شهرستان نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته است اما این میزان با توجه به عقب افتادگی شهرستان در حوزه های مختلف بهداشت و درمان، آموزشی و فرهنگی، ورزشی و... کافی نیست.
ایران نژاد یادآور شد: در سال جاری فصل آموزش و پرورش یکی از غنی ترین فصولی است که مورد توجه قرار گرفته است.
وی میزان اعتبارات این فصل را 5 میلیارد و 800 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: تمامی اعتبارات شهرستان در حوزه های مختلف با حضور کارشناسان و مدیران دستگاه های مختلف مورد بررسی و تایید قرار گرفته است که امیدواریم پس از مبادله موافقتنامه ها و اجرای طرح های مختلف شاهد تحولات چشمگیری در این حوزه ها باشیم.
فرماندار کرج از جمله طرح های مهم دیگر شهرستان را ایجاد نشاط اجتماعی در سطح شهرستان ذکر کرد و گفت: ایجاد نشاط اجتماعی با توجه به ورود نرم دشمنان در بخش های مهم فرهنگی، اجتماعی از دیگر اقدامات و برنامه هایی است که توسط دستگاه های مختلف باید به جد مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما